מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץזאב14/08/2008
שלום אני בן 37 ואני נמצע כבר הרבה זמן בלחץ מעבודה[אני עובד במשמרות] והחיים קורה מדי כמה חודשים שאני מרגיש לפעמים שאני מתנתק מהסביבה -דפרסונליזציה[זה מה שאני חושב שיש לי] לפעמים גם קצת דיכאון הדבר הראשון שאני מרגיש שיש לי כאבי צוואר זה קורה בדרך כלל שיש לי תקופות של לחץ וחרדה ושאני מרגיש שהחיים שלי קשים אני נשוי אני פשוט מרגיש שהדברים הללו משטלתים על החיים שלי,אני כבר לא יודע מה לעשות תוכל לומר לי בבקשה איך אוכל להתמודד אם ה דפרסונליזציה[ ואם יש טיפול לזה,אני פשוט נמעס לי מזה] האם אני צריך פסיכולוג או פסיכיאטר או ניורולוג תודה לופו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת לחץ נפשי - stress
מנשה כהן14/08/2008שלום זאב
אתה מתאר תהליך של חיים ותפקוד בתנאי לחץ מתמשך, עם התופעות [הסימפטומים] בגוף [כאבים בצואר] ובנפש [ ניתוקים, או "דיפרסונליזציה" כדבריך].. אפשר לטפל בזה בדרכים שונות: טכניקות הרפיה, טיפול ממוקד-גוף, או טיפול נפשי וגם טיפול באמנות.
מציע שתפנה ותתחיל. אפשר לעזור. אם זקוק להכוונה נוספת - אתה מוזמן להתקשר ולהשאיר הודעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ מופרז כהזדמנות
ד''ר נורית מרכוס15/08/2008
חשוב לטפל במתחים מצטברים.
"החדשות הרעות" הן שמתח שמתחיל מהנפש ו"מתיישב" בגוף מעבר להיותו לא נעים - גם יכול ליצור נזק בטווח הארוך.
"החדשות הטובות" הן אין תמריץ טוב מסבל כדי להתחיל לעשות שינוי, בכיוון של פיתוח היכולת להרפות וגם בכיוון התחלת תהליך של התבוננות על עצמינו, הצרכים והמשאלות העמוקים שלנו, המימוש העצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)