מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעדי17/08/2008
בת 48 חליתי בסרטן השד עברתי טיפולים -כמו,ניתוח והקרנות-כמו גדולה.הבעיה שלי אלו-הילדים שלי.הבן הקטן בן 10 היום למשל-לבשתי את הסוודר שלו וכשהוא ראה זאת ממש כעס ודיבר מאוד לא יפה.מאוד נעלבתי והתחלתי לבכות,אני לא מדברת איתו כבר כמה שעות.ממש קשה לי.היחס והזילזול של הילדים כלפי קשים לי יותר מהסרטן-ממש ממש כך .איך לצאת מזה???ילדיי בני 10,12(לא בנים שמחבקים ומנשקים-אני מנסה כמה שיותר להראות אהבה).אנה עיזרו לי.מיואשת. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ותשובה
מנשה כהן17/08/2008שלום עדי
אני חש את הכאב שלך לגבי הקשר עם הילדים, ואת התסכול מכך [שנראה לך] שאינם מחזירים אהבה. מעבר לזה - אני שואל את עצמי ואותך הרבה שאלות: האם אלו הם היחסים עם הבנים לא רק עכשיו בזמן המחלה? אולי הם צריכים אותך חזקה והם כועסים ומאוכזבים שאת לא ככה, עכשיו?שהשלמות שהם צריכים בחייהם נפגעה. ואולי הם פוחדים ונסערים בפנים לגבי מה שקורה לך ולהם? ומה יהיה בהמשך?..
שאלתי אלייך האם מישהו מדבר בכלל? הם מדברים על רגשותיהם? את מדברת על מצבך ורגשותיך? יש מי שיכול להיות בתפקיד התומך במצב הנוכחי?
כשאין דיבור אז יש רק תגובות שקשה להבין את המשמעות שלהם. למשל, מה הביא אותך ללבוש את הסוודר של הילד בלי לדבר איתו על כך? אולי את צריכה ממנו משהו [למשל, חום] ואת מבטאת זאת באופן עקיף... הכעס שלו מבטא אולי את מה שציינתי קודם - שאת חלשה ו"צריכה"..ואולי גם את החרדות שלו לגבי מה שיקרה לך ולהם.
אני מציע שתנסי לחשוב על השאלות ולחזור לכאן כדי שנוכל אני או חברי לקיים עימך דיאלוג כלשהו
מנשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)