פסיכולוגיה הוליסטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכולוגיה הוליסטית
    שמי
    20/08/2008

שלום, אני מחפשת טיפול פסיכולוגי כלשהו בנוגע לבעיותל בזוגיות, שלמות עצמית, חרדות ועוד, איך אדע אם דוקא מטפל הוליסטי מתאים לי, מהם היתרונות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכולוגיה הוליסטית

הוספת תגובה

• יתרון הפסיכולוגיה ההוליסטית

ד''ר נורית מרכוס
    20/08/2008

נשמע כי את נמצאת בחיפוש של מענה המתפרס על כל תחומי החיים ולפיכך רצוי שגם הטיפול שלך יתייחס למכלול התחומים ובחוטים המקשרים ביניהם. טיפול הוליסטי משלב בין הניסיון להבין מה עובר עליך בכל תחומי החיים לבין עבודת גופ-נפש המסייעת בהשגת רוגע, איזון והסתכלות נינוחה יותר בקשיים בהם את נמצאת. הרגיעה הנוצרת מאפשרת התנהלות אחרת עם הקשיים, הסתכלות בהיבטים נוספים המצויים מאחורי הדברים, והתנהלות מאוזנת יותר אתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכולוגיה הוליסטית

ד''ר קורין שחר
    21/08/2008

טיפול פסיכולוגי מטפל בבעיות הרגשיות והנפשיות של האדם.
    המילה – הוליסטי, מתארת את ההשקפה הרואה באדם משהו כולי, כלומר, גופו נפשו ורוחו מהווים יחידה אחת בלתי נפרדת וכל מה שקורה לאחד החלקים, בהכרח יש לו השפעה או שהינו מושפע משאר החלקים באדם.
    כשאת שואלת מה עדיף עבורך, את בעצם שואלת שאלה פילוסופית.
    לי נראה, שכפי שרשמה לך ד"ר נורית מרכוס, הבאת מכלול רב של בעיות, ואי לכך את מחפשת התייחסות טיפולית שתענה על המכלול הזה.
    בפועל, פסיכולוגיה הוליסטית יכולה להשתמש בשיטות הקונבנציונאליות, במידה וזה מה שמתאים לאותו מטופל ספציפי, ו/או להוסיף מגוון שיטות שדרכן ניתן לעורר ביתר קלות והייתי מוסיפה, עניין, במטופל.
    הצעה נוספת שלי: תנסי להתרכז בבעייה שלוחצת ביותר עליך כעת ופעלי על פיה בחיפוש מטפל מתאים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו