קושי החלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי החלטה
    נאנא
    24/08/2008

שלום אני בחורה בת 23 היום אני בקשר עים בחור בן 28 נקשרתי אילו והתאהבנו הוא עכשיו מציע לי נישואין הבחור מסודר באישיות מאוד טוב ומתאים לראש שלי אבל יש לי בעיה מאוד מפריעה לי שהוא נמוך ממני כ 5 סנ"מ אולי נראה לכם מוזר שאני מדברת על זה אבל באמת זה מעקב אותי לקדם את הקשר אני לא אמרתי לו על הדבר הזה אני נראת באמת גבוהה 1.74 והוא כמעט 169 רוצה עיזרה האם התחושה הזו תחלש ותעלם כשנהיה זוג במערכת נישאוין או שזה ישאר איתי כל חיי אני חושבת על פרידה בגלל הנושא הזה יש לציין שהביעה הזו אצלי מלפני שאני היכרתי אותי אני נמשכת לגבוההים תמיד בבקשה עיזרה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי החלטה

הוספת תגובה

• מה על כף המאזניים

מנשה כהן
    24/08/2008

שלום נאנא

מה המשמעות בשבילך של הבדלי הגובה שציינת? מה מפריע לך? למה זה מפריע לך?
    נסי לכתוב תגובותייך לשאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נאנא
    25/08/2008

שלום זה מפריע לי כי החלום שלי להיות עים בחור גבוהה יותר ממני אני פשוט נמשכת לבחורים גבוהים החבר שלי מושך אותי באשיות שלו אבל כשאני מסתכלת אילו שהוא כמראה אני בכלל לא נמשכת אני נמשכת אילו רק בטל וכשנפגשים יהיה לי קשה לא יודעת למה זה קורה לי אבל אני פוחדת שזה ישאר איתי עד לאחר נישואין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלום

מנשה כהן
    25/08/2008

שלום נאנא
    את כותבת שהחלום שלך הוא להיות עם בחור גבוה ממך ולשם המשיכה שלך
    האם לחבר לא מפריע שאת גבוהה ממנו, או שהוא נמוך ממך? האם הוא עצמו נמשך אליך בדיוק בגלל הגובה שלך? האם כבר נתקלת בבעיה שאת מעלה כאן? האם היו לך חברויות עד כה? אולי את צריכה עוד זמן לפני שתקבלי החלטות לטווח ארוך?

לא יודע אם את רוצה להתאמץ לחשוב ולענות על השאלות. בכל מקרה לא נראה שגובה הוא הדבר היחיד או העיקרי שלפיו יוצרים קשר ואינטימיות. לא דברת על נושא אחר שחשוב לך

מה את חושבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו