מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשרון11/09/2008
מזה 8 חדשים אני סובלת מחרדות יום יומיות שמתבטעות בהרבה תופעות לוואי כמו למשל: כאבי ראש,כאבי שרירים, חוסר שקט בגוף, דפיקות לב , בקיצור הרגשה איומה וזה מלווה אותי במשך כמעט כל שעות היום. אני נוטלת כדורים לאפילפסיה אפנוטין 17 שנה והניירולוג עושה לי חפיפה עם כדורים אחרים כדי רדת מהאפנוטין שגרם לי לעיבוי חניכיים , ןגם בעיה בצפיפות העצם אני גבולית. לגבי החרדות אני מטופלת בציפרילקס 10מג 1 ביום בבוקר כבר 3 חדשיים , נוטלת סידן + ןיטמין d. ולהרגעה נוטלת לוריוון עד 3 ביום למרות שמשתדלת לקחת לא יותר משתיים., ביום. השאלה שלי יותר נכון הבעיה שלי היא שסיבת החרדות היא בעיה במשפחה . קשה לי גם להרדם בלילה . מה יש לעשוןת במצב בו אני נמצאת הייתי אצל פסיכיאטר ואמר לי שאני לא זקוקה לטיפול פסיכיאטרי וגם אני לא מעוניינת אני רוצה ייעוץ לתרופה שפשוט תעביר לי את החרדות, ולא להיות תלויה בלוריוון. לחזור לחיים נורמאטיביים,.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לשרון
מנשה כהן12/09/2008שלום לך
אני מבין מדברייך שהסיבות להופעת החרדות הן משפחתיות, כפי שכתבת. התשובה והטיפול בחרדות שמקורם ביחסים, או בתגובה הרגשית למתחים, היא בטיפול נפשי שממוקד בהקלה ובהשגת שליטה על החרדה, וגם, ככל שניתן, בפתרון בעיות ובשינוי ביחסים.
מציע שפשוט תתכווני לזה - ותמצאי טיפול שעוסק בזה. בדרך כלל זהו עיסוק של פסיכולוג קליני. אם את זקוקה ליותר הכוונה - חזרי לכאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרןן
ד''ר קורין שחר14/09/2008אני רוצה רק להוסיף מספר מילים למה שכתב מר מנשה כהן.
על פי הבקשה שלך, את רוצה שמשהו חיצוני יעשה עבורך את העבודה. והיה ואפילו יהיה כדור כזה, הוא אולי יטפל בסימפטומים עליהם את מדווחת כאן, אבל אין בכוחו לפתור את הבעיות האמיתיות שגורמות להם.
אני הייתי ממליצה לך לשנות את ההתייחסות לעצמך ולהגיע למסקנה שאתה רוצה לקחת על חייך את השליטה ולא לתיתה לכדורים אלה ואחרים.
ישנם הרבה סוגי טיפולים נפשיים שיכולים לעזור לך מלבד טיפול פסיכיאטרי, והיה רצוי שתחפשי משהו שיעורר בך סקרנות מלבד עצם המטרה עצמה. טיפול בדרך של אמנות, ביבליותרפיה, או כל סוג אחר שמשלב דיטות אחרות מהטיפול הפסיכיאטרי עצמו.
נסי, אולי תופתעי ותראי עד כמה את יכולה לצאת לדרך חדשה בחייך.\
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)