מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריך עזרה אנא..דניאל12/09/2008
אני לא יכול יותר זה פשוט כבר מדעה אותי ואני מפחד נורא ! אני חצי שנה חושב על זה שאני רוצה להתאבד ניראה לי יותר מחצי שנה זה כבר הפך למחלה בכול לילה אני מתפלל לה' שיקח אותי ושאני לא אקום מהשינה..זה כבר מפחיד אותי נורא אני לא יודע איך להתמודד עם התחושה הזאתי..הסיבה היחידה לזה שאני לא מתאבד זה בגלל שיש לי חברה שאני מאוד אוהב..בעבר ניסיתי להפרד ממנה כדי שהיא לא תסבול מזה שאתאבד אבל...אני מרגיש שאני נולדתי לכלום ושאין לי יעד והחיים שלי כ"כ חסרי משמעות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
מנשה כהן13/09/2008שלום לך
אולי עשית צעד ראשון לצאת מהמצוקה בה אתה נמצא כבר הרבה זמן, בזה שהשמעת קול ואמרת "אני צריך עזרה..". מה קרה לפני חצי שנה שנכנסת להרגשות/מחשבות האלה? מהמעט שסיפרת - אהבתך לחברה מחזיקה אותך..זה עוד צעד. אולי יש עוד דברים בך או בחייך שאתה אוהב ומעריך.
קשה להשאר עם רגשות ומחשבות טורדניות כאלה לבד, ללא עזרה מקצועית.
מציע שתפנה לייעוץ עם פסיכולוג. אוכל לכוון אותך אם תמסור מעט פרטים - גיל, איזור מגורים, והאם אתה יכול לממן טיפול פרטי. כתוב לכאן ואחזור אליך. או תשאיר לי הודעה כתובה לטל. שרשום פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
ד''ר קורין שחר14/09/2008דניאל
המצוקה שלך זועקת, אבל גם הרצון שלך לחיות זועק אף הוא.
התאבדות זה מעשה שכולל בתוכו ייאוש, אבל גם הרבה כעס. ויש לך כנראה הרבה סיבות לכעוס.
התאבדות זו דרך של הענשה.. את האדם הנוקט בה, אבל גם של אלו שהביאו אותו לחוש שאין לו חפץ בחיים.
חשוב, דניאל, את מי אתה רוצה להעניש, ומדוע נראה לך כי אינך ראוי להיות במקום של תקווה.
כפי שאמר מר מנשה כהן, עצם הפנייה שלך מלמדת על כך שיש בך בתוכך את הרצון לחיות, רק שאתה מחפש מי יתן לך כוח להתמודד בכל אותם רגשות קשים שמפעמים בך.
אין ספק שרק עזרה מקצועית תוכל להעלותך על דרך המלך. ובמידה ואין בידיך האמצעים לטיפול פרטי, יש בידך האפשרות לפנות דרך הקופה שבה אתה מבוטח.
לפני הכל, אתה זקוק לעזרה ראשונה, ולאחריה לטיפול שיביאך להבין מה הגורמים האמיתיים שהביאו אותך לחוש כפי שאתה חש – כאילו אינך שווה חיים.
עצם היכולת שלך לאהוב, מלמדת כבר על כך שיש בך רגשות טובים ובריאים, מלבד כל אותם רגשות שליליים המפעמים בך.
אבל אינך חי עבור זו שאתה אוהב, אתה חי על מנת לאהוב, לא רק אותה, אלא לפני הכל – את עצמך.
אין דבר כזה שילד נולד חסר משמעות, ישנן נסיבות המובילות אותו לחשוב כך. ואת זה בדיוק אותו טיפול אמור להבהיר לך. שיש לחייך טעם הרבה מעבר למה שאתה מאמין היום.
אני מאד מקווה שהמילים שלי והמילים של מנשה כהן יתנו לך את הדחיפה הראשונה להמשיך הלאה בדרך שהתחלת בה כשכתבת כאן.
הפחד שלך הוא השומר החזק שלך, כי הוא מלמד שבתוכך אתה יודע שזו לא הדרך הנכונה.
היה אמיץ ופנה ישירות לבקש טיפול מקצועי. אני בטוחה שלאחר שתעשה זאת, יהיה בך את הכוח להמשיך.
ועיצה קטנה נוספת.
בלילות שבהם תוקפת אותה התחושה הקשה, היעזר בע.ר.ן. ושם, בצורה אנונימית תוכל לעבור את השעות הקשות תוך היעזרות בשירות שינתן לך.
אני מאד מקווה לשמוע ממך כאן שהחלטת לעזור לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)