מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על סף אבדוןעמוס17/09/2008
אני משוחרר זה מספר חודשים היה לי שירות צבאי מדהים ממש מילתי מספר תפקידים פיקודיים השתחררתי התחלתי לעבוד ואז התחילו לי הדיכאונות תחושת אובדן בילבול חוסר חשק ומה לא מין מערבולת כאזאת לכאורה מבחוץ אני משדר הכל כרגיל אבל מבפנים אני נקרע אני כל הזמן חושב המח לא נותן לי מנוחה כל הזמן יש לי מחשבות בראש, תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבד-לחפש-למצוא
מנשה כהן18/09/2008שלום עמוס
כפי שאני מבין מדבריך אתה חווה"אובדן, בילבול, חוסר חשק ומערבולת..". נראה לי שאלו הן אותות אזעקה לכך שאולי השתלבת מהר מדי בשגרה הנורמטיבית המוכרת. עד השחרורו מהשרות הצבאי גדלים וחיים במסגרות שמגדירות ציפיות די ברורות .חיים אחרי זה דורשים חיפוש ובירור עם עצמך מה אתה רוצה? מחייך? איך אתה רוצה או לא רוצה לחיות? האם יש משהו שאתה רוצה להגשים?
לא סתם צעירים רבים עוברים מעין "מסלול חניכה" בו הם נוסעים, בודקים את עצמם, את העצמאות שלהם, מכירים מקומות ותרבויות אחרות. זו תקופה של גיבוש זהות של אדם בתחילת דרכו כבוגר. לא שחייבים לנסוע, אבל נחוצה תקופה של חיפוש ובירור
מה שאתה מתאר יכול לבוא מכך שעקפת משהו בדרך שלך ואתה נכנסת לדרך סלולה ומוכרת, בלי שלקחת "חופשה" מהמסגרות בהם גדלת והתפתחת. מציע שתנסה התייעצות עם יועץ או מטפל, שיכול לשמש לך כמראה וכנותן חומר למחשבה. בכל קטע דרך בחיינו כדאי לקחת מדריך מתאים
תחזור לומר מה דעתך
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)