שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אריק
    02/11/2008

היי לפני כמה שנים עברתי טראומה קשה בגלל פסיכופט (מבוגר) שתפס אותי אחרי בית ספר וניסה להרוג אותי הוא אמר לי כל מיני דברים הזויים כמו : "למה צרחת עליי?! אתה צרחת עליי!!" והתחיל להרביץ לי מכות רצח הצלחתי לברוח דרך הדלת האחורית של הבניין בזמן שהוא רדף אחריי עד הבית. בקושי הצלחתי להימלט ומאז אני בטראומה קשה לא רק מזה ,אלה גם ממה שבא אחרי זה בבית ספר\ תיכון. כל החיים שלי נהרסו , האופי הטוב והחזק שהיה לי נהרס, ילדים מסכנים שהיו מתחתיי ניצלו את ההזדמנות וטיפסו עליי וכל יום אני חושב מה אני אעשה להם כשאצא מזה . אני עובר טיפול אבל הוא לא עוזר, אני במצב נואש, כל היום אני בדיכאון וחרדות מרוב הדברים, מבחינה נפשית חזרתי לגיל 3 , כולם נראים גדולים למרות שהם יותר נמוכים וחלשים ממני. אשמח לקבל עצות לטיפול אלטרנטיבי מכיוון ששום טיפול אחר לא עזר לי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאריק

מנשה כהן
    03/11/2008

שלום לך
    חושב שהצלחת להעביר את הכאב והסבל שלך בעקבות האירוע הטראומטי. אירוע כזה יכול לפגוע בנפש, בגוף, וברוח של מי שנפגע. מערער משהו בשלמות וב"חיבור" בין רגש-מחשבה-מעשה ופוגע בתפקוד. טיפול נפשי דרך שיחות יכול שלא להספיק במצב זה. יש טכניקות ושיטות טיפול ממוקדות- גוף שיכולות לעזור ולהשלים את השיחות והקשר הטיפולי שלך.
    בדוק באינטרנט
    SE
    EMDR
    EFT
    TBT
    חזור אלי אם יהיה צורך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו