שאלה-אי יכולת לעמוד על שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-אי יכולת לעמוד על שלי
    עילום שם
    12/11/2008

שאלה אני יוצא מדי פעם עם נשים למטרות נישואין אבל קשה לי מאד להיפרד מהם כאשר המראה החיצוני שלהם לא מוצא חן בעני ואז נגרמת תופעה עצובה -שבה אני מושך את הקשר פתאום בורח לה בגלל שאני לא באמת מסוגל להתקרב לאישה של נראית יפה בעיני למה לא נעים לי לחתוך ישר בגלל מראה חיצוני? ולחילופין אם זה לא כל כך חשוב לי-עובדה שאני לא חותך אותם ישר- אז למ בסוף זה כן חשוב לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

ד''ר קורין שחר
    12/11/2008

האם אתה בטוח שזו הסיבה שאתה בורח?
    אולי אתה מחפש סיבה להימלט ממחויבות?
    אולי אתה מחליט בלא מודע שלך שהחיצוניות שלה לא תמצא חן בעיניך?
    חשבת פעם מהי חיצוניות שמוצאת חן בעיניך? האם עד כה לא קרה לך ולו פעם אחת שנפגשת עם מי שהחיצונות שלה כן מצאה חן בעיניך? ואם היה כך, מה הסיבה שלא המשכת באותו קשר?
    אין ספק שגורם החיצונות הוא גורם חשוב מאד בהיקשרות ראשונית. אבל זו פונקציה אחת מיני רבות. האם רק חיצוניות חשובה לך? והאם אתה מצאת חן בעיני כל אותן שסיפרת עליהן כאן?
    עצם זה שאינך חותך ישר איננו מלמד בהכרח על כך שאין בך את הכוח להתמודד עם החיצוניות של האישה, כי כפי שאמרתי למעלה, החיצוניות קובעת בדקות הראשונות של המפגש. לאחר מכן נכנסים גורמים נוספים שאין טעם למנותם.
    לי נראה שיש לך בעיה בסיסית ביצירת קשר אמיתי, ולכן אתה מחפש לך מסלולי הימלטות.
    ובינינו.. זה בוגר להיעלם? לפני הכל, נסה לעבוד על היכולת שלך להתמודד עם סיום קשר בצורה הוגנת ובוגרת. בדיוק כפי שאתה היית רוצה שינהגו בך.
    היה רצוי שתשאל את עצמך את כל השאלות שהעליתי כאן, בלי לברוח מהתשובות. יכול מאד להיות שתקבל מהן את התשובה לשאלה שהפנית כאן בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה להעזר באיש מקצוע

ד''ר נורית מרכוס
    16/11/2008

אתה עובר מצבים מאד קשים בפגישות אלו. ד"ר קורין שחר העלתה שאלות נוקבות וחשובות, אבל נראה לי שבלתי אפשרי לאדם לברר שאלות אלו בינו לבין עצמו. רק שיחה טיפולית מתמשכת עם איש מקצוע מבין ותומך או בתוך קבוצה טיפולית יכולה לעזור לך ללבן את השאלות, להבין מה עיקר ומה טפל, לטפל בקשיים שלך ולנוע הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו