שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דני
    19/11/2008

אני יוצא עם מישהי כבר חצי שנה ויש לי בעיה: אני כל הזמן חם ואוהב, שולח הודעות SMS, אומר לה שהיא מדהימה, מושלמת, הכי יפה בעולם וכדומה, והיא ממש לא, היא הרבה יותר קרה. בדרך כלל כשאני אומר לה את הדברים האלו היא אומרת תודה! במקום להגיד בחזרה דברים טובים. אפשר לקבל המלצות מה כדאי לי לעשות? לגמור איתה, לדבר איתה על זה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דיבור כנה

ד''ר נורית מרכוס
    19/11/2008

אני מהרהרת ותוהה מי אתה, מה מחזיק אותך בקשר שנשמע מכאיב ומתסכל, ומה מונע ממך לפתוח את הדברים אתה. אולי זוהי אחת ההזדמנויות בחיים לנסות להתנסות בתקשורת כנה. קשה לך עם מי שהיא ואתה שותק, ואולי גם קשה לה עם מי שאתה והיא שותקת. כנות, גם אם היא כואבת, היא התרופה היחידה שיכולה לאפשר לקשר של אהבה להתפתח.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר קורין שחר
    21/11/2008

השאלה הראשונה החשובה היא מדוע אתה נמצא איתה? ואם התשובה היא, מכיוון שאתה חש אליה אהבה, אזי הרגשות שלך אליה קיימים בגללך, לא בגללה (אם כי בשל היותה היא, כמובן).
    כעת נשאלת השאלה מדוע זה מה שמפריע לך בקשר הזה? ואם כך הוא מתחילתו וזה כל כך מפריע לך, מדוע המשכת בו?
    ומצד האחר, אם היא כל כך קרה, לטענתך, מה מחזיק אותה בקשר איתך?
    לי נראה שאתה אומר לה את כל אותם דברים בתקווה לקבל ממנה חיזוקים, וזה מובן ואנושי. השאלה היא עד כמה התקשורת ביניכם תקינה, עד כמה אתה מחזיק בבטן דברים נוספים עליה ולא מעז לברר איתה בדיבור ישיר.
    קשר בלי תקשורת פתוחה, תמיד הוא לוקה בחסר ובאי הבנות.
    עצתי, התחל לנהל איתה שיחות ביתר ביטחון עצמי, אל תתקיף, הבע את רגשותיך (זה חסר לי שאינך אומרת לי מילים חמות..), תן לה להבין שאתה אוהב אותה אבל חשוב לך גם להרגיש נאהב.
    ומאידך, ברר היטב עם עצמך מדוע אתה נמצא במערכת שאתה חש בה נותן הרבה מעבר למה שאתה מקבל.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו