שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    אפרת
    22/11/2008

אנחנו חמישה אחים, אבי בוקר אחד פנה לבית של אחות מסויימת וקפץ ממרפסת דירתה אל מותו. שאלתי היא, איזו סיבה מסויימת יכולה להיות שבחר דווקא לעשות זאת מהבית שלה. יש לציין שזה קרה בעקבות ארוע מוחי שגרם לו לשיתוק חלקי והוא כאדם מאוד חזק ועצמאי לא יכל לסבול תלות . אודה לכם אם תפענחו לי זאת, האם בד"כ מתוך אהבה או מתוך שנאה בוחרים בביתו של אדם מסויים לעשות את האקט הנורא הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• לאפרת

מנשה כהן
    23/11/2008

שלום לך
    מצער כל כך מה שקרה ואיך שקרה
    מי ידע צפונות ליבו של אביך
    הכל השערות וניחושים

יש לי שתי מחשבות בנושא

א. אביך עבר פגיעה מוחית. זה אומר שהשיפוט שלו יכול להיפגע. לא יודע כמובן את חומרת וסוג הפגיעה. אבל פגיעות מוחיות יוצרות תופעות לא צפויות בכלל. לפעמים התקפי זעם, או ניתוקים שונים

ב. אפשר להתבונן ברגשות שלכם כלפי אביכם. מה כל אחת הרגישה כלפיו? מה כל אחד מרגיש/ושב שאבא הרגיש אליו.

אולי תעלו זכרונות אישיים של הקשר איתו, מתוך עמדה שהסיבה המדוייקת אינה עד כדי כך חשובה שתפריע לכם להיות בכאן ועכשיו מתוך הבנה שיש הרבה בלתי ידוע והנסתר רב על הגלוי

פשוט לפעמים לא יודעים
    אפשר לנסות לפתח חמלה כלפיו וכלפי עצמכם
    ועל מצבים כאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל וכעס

ד''ר נורית מרכוס
    24/11/2008

אני מרגישה צורך להביע את השתתפותי בכאב ובזעזוע שעברו עליכם.

אנשים מתנהגים לעתים באופן שקשה להבין מבחוץ.

נראה לי שהרבה יותר חשוב מלהבין את אביכם כרגע יהיה לאפשר ביטוי לסערת הנפש שעוברת עליכם ולנחם זה את זה. גם לגבי האבל וגם לגבי המעשה שהוא אכזרי כלפיכם.

אולי הארוע הנורא הזה יכול לאפשר מפגש קרוב ותמיכה הדדית ביניכם. אם כן - זה יכול לתת הקלה ולאפשר עיכול ועיבוד של האבל הקשה ואולי גם שיתוף וקרבה ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו