שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עינב
    02/12/2008

שלום רב, אני בת 28 בשבוע ה-36 להריון ,נוטלת כדור בשם סרוקסט מזה שנים. במשך שישה חודשים של ההריון הפחתתי למינון של חצי כדור והרגשתי נהדר לקראת החודש השביעי החלו סיפטומים של חרדה שלא ניתן לתארם במילים (משהו מפחיד). התייעצתי עם הפסכיאטר שלי והוא המליץ להעלות את המינון לכדור שלם(20 מ"כ). שאלתי היא האם תופעות של חרדה מתגברות לקראת הלידה עצמה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הכנה נפשית ללידה ולהורות

ד''ר נורית מרכוס
    03/12/2008

הריון הינו תקופה של שינויים גדולים ומרובים. שינויים מרגשים ביותר של היווצרות חיים חדשים אך גם שינויים גופניים, קשיים גופניים, חששות מהלידה עצמה, חששות מהאחריות של אמהות, פחד מאובדן העצמיות כשיצור קטן וחסר אונים נהיה תלוי בך לחלוטין. יתכן שאת מצפה מעצמך להיות מאושרת מההריון, ולא די פתוחה בפני עצמך לגבי כל החששות הללו החבויים בפנים.
    אני מציעה שמעבר להרגעה התרופתית תמצאי מטפל שאותו תוכלי לשתף בפתיחות בכל התחושות המבלבלות המתעוררות – כדי שתהיי מוכנה יותר נפשית ללידה ולגידול התינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו