שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דרור
    07/12/2008

שלום רב, שאלתי לא קשורה לפורום, אבל אולי תוכלו לעזור לי מתוקף מומחיותכם: יש לי בת זוג כבר שנתיים. מאז ומעולם היא לא אהבה סקס, אבל לאחרונה אנו שוכבים רק אחת לשבועיים. היא טוענת שאין לה מה לעשות ואין לה חשק מיני והיא לא רוצה או מרגישה שהיא צריכה טיפול. לי זה מאוד קשה, מאחר שאני מאוד אוהב סקס. מה עלי לעשות? לגמור? לבגוד? למות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דרור

ד''ר קורין שחר
    08/12/2008

יש לי מספר שאלות אליך:
    אם מאז ומעולם היא לא אהבה סקס, כדבריך, מדוע קשרת איתה קשר אם זה מפריע לך?
    כשמדברים על סקס, חשוב מאד לדעת מה אתה כולל במונח הזה. כיצד אתה ניגש לאישה? מה אתה מצפה ממנה? מה אתה עושה מבחינתך שהיא תרגיש כפי שהיא אמורה להרגיש בסיטואציה שכזאת?
    אישה שבריאה בגופה ומודעת לנשיותה, אמורה ליהנות מסקס, אבל, על הגבר לספק עבורה את צרכיה המיוחדים לה, על מנת שתוכל ליהנות.
    האם שאלת אותה פעם מדוע אינה נהנית?
    האם שאלת אותה פעם מה אתה יכול לעשות עבורה על מנת שתהנה?
    האם אתה נמצא איתה בתקשורת טובה שיכולה להביא לבירור כל השאלות האלו?
    להעמיד שאלה כפי שעשית: היא לא אוהבת סקס, מראה שאתה מטיל עליה את כל האחריות, ומעצמך אתה נוטל אותה לחלוטין.
    יש אמרה מפורסמת: אין אישה שלא אוהבת סקס, יש גבר שלא יודע לגרום לכך שתאהב זאת איתו.
    בלי לקבל מידע נוסף, כזה העונה על שאלותיי ששאלתי כאן, אין כל אפשרות לייעץ לך.
    והפסקה האחרונה שלך על מה עליך לעשות (לגמור? לבגוד? למות?), נראית לי כמחזקת ביותר את הנחתי שאתה תולה הכל בחברתך ומאשים אותה על יחסה אל הקטע האינטימי ביניכם ולא מוכן לנסות ולהבין עד כמה זה תלוי בך ובגישתך אליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין כביטוי לאיכות הקשר

ד''ר נורית מרכוס
    11/12/2008

קשיים במין בדרך כלל מבטאים קשיים בקשר. אני מרגישה שמשהו ביניכם תקוע ויחד עם זה נראה שחשוב לכם להישאר ביחד.
    אז אולי שווה להעיז ולהציע גם לחברה לנסות להעיז לבטא – כל אחד מכם – איך הוא מרגיש ומה עובר עליו בחברות שלכם וגם לגבי מין. כדי לשתף צריך שכל אחד מכם ינסה להיכנס לנעלים של השני כדי להבין אותו כשהוא משתף. כך תוכלו אולי להתחיל לפתח חברות אמיתית ביניכם.
    ואם שניכם לא למדתם תקשורת מקרבת – אולי עכשיו נוצרה ההזדמנות לפנות לייעוץ/טיפול שיעזור לכם להתפתח כל אחד בשביל עצמו ולמען ה"ביחד".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו