שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מתעניינת
    10/12/2008

ברור לי שאיכות חיי נקבעת גם על פי הפרשנות שאני נותנת למציאות. אין לי תלונות רבות למציאות חיי אם כי אני תמיד שואפת לשפר אותם עוד ועוד. לעיתים כנראה יותר מכפי יכולתי וזה גורם לי תסכול. איזה תרגול מחשבתי תוכלו לתת לי בנקודה זו? תודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תרגול מחשבתי

מנשה כהן
    11/12/2008

שלום לך
    אם הבנתי נכון את דברייך, נאמר שאת מחפשת את שביל הזהב בין האידיאל הפנימי שאת רואה לנגד עינייך לבין האילוצים, הגבולות והמגבלות בל מצב נתון, יום מסויים, ידע זמין באותה עת, תמיכה ודיאלוג שמצויים או אינם מצויים באותה עת.

בעצם את נמצאת בו מבלי לדעת זאת. כשאת מגיעה לגבול [אין כוח, נגמר היום, המזומנים בארנק וכ] את נעצרת או הולכת לישון וכך הלאה. אם תצרפי את המודעות ותשומת הלב למה שקורה - תתווסף למידה לגבי הגבולות. זהו מעין תרגול. למשל, ביום אתמול הצבתי יתר מדי משימות וגם קרו אולי דברים לא מתוכננים. איך אני מתארגנת מחר באופן גמיש ונינוח יותר?

אפשר גם ללמוד בהדרגה לוותר על פרפקשניזם כדי להרוויח נינוחות ושקט נפשי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התבוננות

ד''ר נורית מרכוס
    11/12/2008

נשמע שיש לך עניין לעשות עבודה עם עצמך. זה כבר הרבה מאד. נסי לארגן לעצמך זמן קצוב כל יום או מתי שאפשר – שבי בנוחות והקשיבי לנשימה והתבונני קצת על תחושות הגוף שלך, על רגשות, על מחשבות ועל אמונות שלך שעולות. ואם מתאים לך שבי ותרשמי אחר כך מה עלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו