מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי מתבקשאני13/12/2008
הי עקב שנים של דיכדוך דיכאון והרבה חששות לגדול בכלל, התחלתי לפני קרוב לשנה טיפול פסיכולוגי במקביל לטיפול תרופתי(פרוזק), לא הפקתי עבורי הרבה תועלת ולפעמים אף נדמה שאולי נזק מסויים עבורי הוא ל"נבור" בעבר ולנסות להזכר ב ו כוחות וכלים לא הגעו כלל וכלל וכל ההשקעה שלי עבורי הוא לקבל כלים ולהתחזק וזה לא קורה או קרה , ולכן החלטתי שעליי לשנות שיטה שאולי קיימת דרך שיותר מתאימה לי שהוא יותר מייעצת ויותר פרקטית ונותנת כלים להתמודד מאשר מה שאני עודה כרגע אה שאלתי האם בבקשה תוכלו להמליץ לי על שיטה של טיפול שהוא גם פרקטי ונותן כלים וגם שיחה אך לא נבירה בעבר שעבר.... ודבר נוסף הפרידה מן הפסיכולוג - איך היא קורת? אני לפני כשבועיים שלושה העלתי באוזניו את ההרגשה שלי והקושי שלי להפיק תועלת וכתוצאה מכך הפחתתי את הפגישות שלנו לפעם בשבוע מתדירות של פעמים, אך גיבשתי החלטה עם עצמי להפסיק לגמרי ללכת אליו , וקבעתי איתו בקרוב פגישה ובה אני רוצה שנפרד- זא. מבחינתי תהיה זו הפגישה האחרונה בינינו- היש צורך להתריע על כך מראש עוד לפני בואי ? או אין כל שוני בעצם... תודה חשוב לי מחוסר נסיוני בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני
ד''ר קורין שחר14/12/2008במידה ואינך חש שינוי לאחר קרוב לשנה בטיפול שאתה נמצא בו, בהחלט יהיה נכון לחפש אלטרנטיבה.
מדבריך אני מבינה שבטיפול הנוכחי יש דגש על דיבור שלך תוך הכוונה, יותר מאשר, כפי שהבהרת, מתן ייעוץ וכלים.
נראה לי שכל מי שעוסק בפסיכולוגיה הוליסטית או מאמץ שיטות הוליסטיות לטיפול שהוא נותן, יענה על הצורך שאתה מביע כאן.
פסיכולוגים רבים מנסים היום לתת כלים להתמודדות בקשיים של המטופל בזמן הווה, אך תמיד קיים הצורך להבין מה גרם לאותם קשיים, ממך אני מבינה שהטיפול נשאר עדיין בשלב הזה.
על כל פנים, נראה לי שטיפול יותר אינטראקטיבי יענה יותר על צרכיך העכשווים.
לגבי פרידה מהמטפל העכשווי, בהחלט תוכל לעשות זאת בפגישה הבאה בינכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לטיפול פסיכולוגי הוליסטי
ד''ר נורית מרכוס14/12/2008
מתסכל להיות זמן ממושך בטיפול ולהרגיש שלא קרו דברים. למרות זאת יתכן שממרחק של זמן ולאחר שתעשה עוד טיפול המשך יניב הכל ביחד את התוצאות המיוחלות.
אשר למטפל שלך – יתכן שתוכל להפיק עוד משהו חשוב לעצמך אם תקדיש עוד פגישה או שתיים להסתכלות משותפת על הקשר שנוצר ביניכם, הרגשות שלך כלפיו ושלו כלפיך, תוכל לבטא את אשר בלבך וגם להקשיב לו.
יש לטיפול אחר – יש את מגוון הטיפולים באומנויות כמו פסיכודרמה, טיפול בתנועה, באומנות פלסטית, במוסיקה, ויש את הפסיכולוגיה הקצת אחרת שעליה אתה מוזמן לקרוא באתר שלנו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)