מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    מאיה
    12/01/2009

אני אישה נשואה +1 התאהבתי בבחור צעיר רווק, אני חייבת לצאת מזה ואני לא מצליחה, אני יודעת שהוא לא בשבילי, אבל זה הפך אצלי למין אובססיה, שולחת לו כול הזמן הודעות ולא מסוגלת לשלוט בעצמי, אני גרה באיזור הצפון ורציתי לדעת האם יש דרך לטפל בבעיה שלי ולהחזיר אותי למוטב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• התאהבות ואהבה

ד''ר נורית מרכוס
    12/01/2009

שלום לך בחורה יקרה,

כמה נפלא ונורא. כל כך נעים להיות בסערת הנפש של ההתאהבות, וכל כך קשה להיקרע בין המסגרת להתאהבות.

כדאי מאד שתמצאי לך פסיכולוג/ית או עובד/ת סוציאלי/ת או מטפל באומנות שנותן עזרה נפשית. קשה מאד לכל אחד מאתנו לברר לעצמו מה קורה אתו בלי לשוחח עם אדם אחר. לאדם מקצועי סיכוי טוב לעזור לך לבדוק מה עובר עליך ומה הכי נכון לך לעשות הלאה. כשיתבהר לך מה נכון לך – תרגע הסערה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שעזרתי

אריאלה
    24/01/2009

שלום אני פעם יצאתי עם מישהו כשנה ו10 חודשים אחרי זה נפרדנו.כמו שתיארת הייתה לנו אהבה עזה מלאה בתשוקה.לא אשקר לך עד עכשיו אני זוכרת אותו וחולמת עליו עברו 6 שנים מאז הפרידה מצאתי בחור אחר אבל עדיין אותו בחור בא אלי בחלומות לשכוח מישהו אחרי אהבה כל כך נחשק זה מאוד קשה כל אחד והזמן שלו. מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו