מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתביישתדליה16/01/2009
שלום,הסיפור שלי בטח לא ימצא חן בעיני אנשי המקצוע כאן ובכל זאת אספר.הינני אשה בגיל 54, רווקה,שבוע לאחר שהשתחררתי מהצבא ניכנסתי לעבוד במקום עבודה מסודר,שם נישארתי עד כה.נחשבת לעובדת יעילה אך לא אסרטיבית.נאחזתי במסגרת הזו כאשר בשנות העשרים ,השלושים והארבעים המוקדמות הכרתי בחורים,הכירו לי בחורים והיו תקופות ארוכות שלא הכרתי בכלל.לרוב הכירו לי.כל הקשרים היו קצרים .יש לציין שנחשבתי לבחורה נאה מאוד .בעשר שנים האחרונות אני לא מתעסקת בעיניין הזוגיות בכלל.לא מעניין.מין השלמה שלא יקרה כלום בתחום הזה.גם חברות רווקות זנחתי .הדבר היחיד שלא ניגמלתי מימנו הוא הפחד מתגובת האנשים כאשר מפתחים איתי שיחה ובטוחים שיש לי משפחה וילדים ואפילו נכדים .יוצא שאני מוצאת עצמי אומרת לאנשים חדשים שאני גרושה ויש לי ילד בחול.מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ד''ר קורין שחר17/01/2009עצם העובדה שחשת צורך לספר את סיפורך מלמד על כך שאת מחפשת כיצד לשנות את המצב שאת נמצאת בו.
אין זה עניין של מציאת חן או אי מציאת חן בעיני אנשי המקצוע, אלא בכך שהמצב שבו את נמצאת איננו מוצא חן בעיניך. אחרת לא היית חוששת לספר אותו לאחרים.
נראה כי במקום כלשהו בחייך קפאת על מקומך ולא נתת לעצמך ולחיים להביא אותך להתקדמות ולשינויים. יש בך חשש עמוק משינויים, ואת זה היה רצוי שתנסי לברר לעצמך - מנין נובע החשש הזה.
הוא איננו קיים רק במה שנוגע לזוגיות ומשפחה, הוא נוגע לכל מערכות חייך.
אם עדיין אכפת לעצמך מעצמך (ואם לא היה אכפת, לא היית כותבת כאן), היה חשוב ביותר שתנסי לפנות לטיפול בכל דרך שתמצאי אותה מתאימה יותר עבורך, אולי בפן היצירתי, אולי דווקא בקבוצה ולא באופן פרטני, בתחילת הדרך.
המון שנים קפאת על המקום, הגיעה העת שתפעלי למען עצמך.
עוד המון דברים יכולים לקרות בחייך, מכל כיוון, ואם תתחילי בכך כעת, תוכלי למלא את חייך בתכנים חדשים.
העבר שלנו נוסע איתנו לכל מקום בחיינו, אבל תמיד אנחנו חיים את ההווה בלבד.
ולכן, ללא קשר למה שלא עשינו, או החמצנו, בעברנו, תמיד מה שנעשה כעת, הוא המשמעותי ביותר.
אשמח מאד לשמוע ממך שנטלת את העצה והתחלת לחיות. כן, לחיות. רק את קיימת עבור חייך ורק בידייך להחליט מה לעשות בהם.
המון הצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)