הגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגזמה
    אריאלה
    24/01/2009

שלום אני יוצאת עם מישהו כבר כמעט 3 שנים כל פעם שהוא נשאר בבית הוריו ובערב לא מגיעה אלי אני מרגישה כאילו עולמי נחרב.מה לא בסדר איתי?אני מבינה שזו משפחתו ושגם הם רוצים להיות איתו אבל עדיין לא יכולה להרגיע את הרגש.כולנו חיים בערים שונות.רוב היום אני עסוקה ולא חסר לי חברים כך שהוא לא בהכרח מרכז החיים שלי.אני אוהבת אותו מאוד.אבל חייבת לעשות משהו לגבי התופעה שהתחילה לא מזמן. אשמח לעצה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגזמה

הוספת תגובה

• צרכים של קרבה ושייכות

מנשה כהן
    28/01/2009

שלום. כפשוטו, יתכן שאת מגיבה ממקום של כמיהה לקשר ולזוגיות שלמים, קשר בו כלולים בני משפחה וחברים. מה דעתך?

לפעמים מתחת לאישיות הבוגרת ובמתפקדת ו"ההגיונית" נמצאים צרכים לקשר, להזנה, לבטחון ולחיבור עם דמות קרובה. צרכים אלה יכלים להיות "רדומים" או מודחקים, עד שנוצרת זוגיות ואינטימיות שפותחים צרכים וחסרים מהילדות המוקדמת. במצבי כאלה מגיבים כמו ילדים שאמא או אבא "נעלמו" להם - הלכו לעבוד או נסעו לחו"ל והילדים מרגישים נטישה.

פשוט חומר למחשבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבי את עצמך עם הקושי הטבעי הזה

ד''ר נורית מרכוס
    28/01/2009

המשך לדבריו של מנשה כהן:

אולי אם תתחילי לתת ביטוי לכמיהה שלך - תוכלו לפחות להחליף בערבים כאלה קצת מילות תמיכה ואהבה כדי שתרגישי פחות לבד

ואולי שווה לשים לב אם אולי אתם רוצים משהו של ביחד יותר מלא? לדבר על זה, להרגיש את האופציה.

כל מה שקורה לך הוא מאד אנושי. קבלי את עצמך, אהבי את עצמך, עם הקושי והגעגוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו