שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עירית
    01/02/2009

שלום שמי יפעת אני רוצה לשתף אותך במה שעובר עלי כבר הרבה זמן . אני יתן דוגמא- למשל ראיתי משהו בעין כמו נקודה צהובה קטנה בלחמית מיד למחרת אני הולכת לרופאת עיניים אפילו שהיא אומרת שהכל בסדר זה לא יוצא לי מהראש אני מסתכלת על זה במראה כמה פעמים ביום אפילו זה יכול להביא אותי למעין מצב ירוד וזה קורה לי עם כל דבר שקשור בי אני לא יודעת למה אני מתנהגת ככה זה משגע אותי אני חושבת שעם כל בן אדם היה מסתכל על עצמו הוא היה מוצא המון דברים ועם הגיל זה משגע אותי אני בת 41 אני לא יודעת מה עושים בכדי שאני לא התנהג ככה במצבים כאלה זה משתק אותי וזה בעיקר קשור אלי נגיד משהו כואב לי במקום לחכות כמה ימים אולי יעבור כבר תור לרופא זה ל נורמלי אני יתן עוד דוגמא - לפני שבוע בארך היה לי שתן עם צריבה קלה כבר למחרת קמתי בשעה 6 בבוקר היתה לי קופסא סטרילית בבית ואת השתן הראשון של הבוקר עשיתי בכלי הסטרילי והלכתי לרופאת המשפחה שלי ובאמת למחרת השתן לא צרב לי והכל חזר לקדמותו זה נראה לי לא נורמלי והכי חשוב שזה מפריע לי מאד בחיי היום יום האישיים שלי מה עושים ואיך יוצאים מזה תמיד שמרתי על עצמי אבל לא ככה בהיסטריה אודה בתשובה יפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ליפעת

מנשה כהן
    01/02/2009

שלום לך. זה יכול להיות מצב של מחשבה טורדנית שעד שאת לא פועלת בדרך מסויימת - את לא נרגעת. ככה הבנתי. גם הבנתי שזה מקצין עם הזמן, עם הגיל? זו נראית תגובה שלך לחרדה/דאגה שיש לך שממתבטאת בכל פעם במקום אחר.מופיע כך במבנה אישיות מסויים. מציע לך להעזר בייעוץ/טיפול פסיכולוגי, כדי להבין ולטפל וגם להשתחרר מזה. אפשר לעזור. אם יש צורך תחזרי שוב לכאן ואשתדל לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו