דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה
    עומר
    15/03/2009

שלום אני יש לי קליקים בלסתות האם יש טיפול רייקי ?!? או הוליסטי?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• לעומר

מנשה כהן
    15/03/2009

שלום לך. אני מניח שרייקי יכול לעזור. יש מעט מדי פרטים כדי להביע עמדה ברורה. למשל: האם יש לך את זה הרבה זמן? מתי זה מופיע או מתחזק? מה אתה חושב/מרגיש לגבי הסיבה? ועוד

טיפול הוליסטי בטכניקות גוף-נפש משחררות בדרך כלל תקיעויות מהרמה הקוגנטיבית [מחשבות]הרגשית, והאנרגטית [מה שנשאר תקוע או קפוא בגוף].

תוך כדי התהליך נפתחת מודעות להקשרים שונים ממנה צמחה הבעיה.

לשיקולך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליקים בלסתות מבטאים מתח כרוני

ד''ר נורית מרכוס
    15/03/2009

שלום עומר,

אני מניחה שקליקים בלסתות מעידים על מתח נפשי כרוני. כפי שכתב גם מנשה כהן, אני מאמינה שטיפול פסיכולוגי הוליסטי המתייחס לקשרי הגומלין של גוף ונפש, תוך העלאת טראומות, מחשבות שליליות (ביקורת עצמית) וכל "תוכנה" היוצרת מתח – וטיפול בחסימות האנרגטיות שנוצרו - בעזרת שיטות הוליסטיות שעליהן אתה יכול לקרוא באתר שלנו – יהיה הרבה יותר אפקטיבי בטווח הארוך.

בהצלחה!

נורית מרכוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו