חשדותתתתתתתתתתתתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשדותתתתתתתתתתתתת
    מאמי
    20/03/2009

שלום אני בת 27 נשואה פלוס אחד מלומדת ועובדת. אני סובלת מבעיה מאד רצינית שהורסת לי את הנישואין.אני טיפוס מאד קנאי וחשדני. משתגעת כאשר בעלי מסתכל על אחרת למרות שזה נורמלי אבל בגלל שיש לי בעית ביטחון עצמי רצינית אני משתגעת. תמיד שאלתי אותו אם הוא בוגד בי..לאחרונה מישהי קראה לי בכוס הקפה ואמרה לי שהוא בוגד בי ..למרות שזה מצחיק אבל אני האמנתי לה ומאז התחילו המריבות והבעיות... למרות שהיה הרבה ניגודים במה שהיא אמרה הרבה דברים לא נכונים אבל אני האמנתי לי..היא שיחקה ברגשות שלי ואני עם האופי החלש שלי נכנעתי ..אני יודעת איך הם עושים לבן אדם פשוט מכניסים אותו למצב שהוא חלש ומתחיל לספר דברים עליו.. עד עכשיו אני חושדת ובכל דברררררר... בעלי מאד טוב אלי..תומך ועוזר ונותן והכי חשוב סובלללללל ...הוא תמיד נשבע לי בבן שלנו ..ואין דבר המעיד על בגידה כי הוא ממש טוב ולא השתנה כלפייי ..אני לא יודעת מה לעשות עם החשדות שלי..זה הורס לי אני בן אדם מאדדד חשדניייייייייייייי....אני לא יוכלה יותר זה מכניס אותי לדיכאון ואני חושבת על התאבדותתתת כל הזמן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשדותתתתתתתתתתתתת

הוספת תגובה

• שלום לך

ד''ר קורין שחר
    21/03/2009

את מנית כבר בעצמך מספר סיבות לתחושותייך.
    נראה לי כי אין מנוס אלא לפנות לטיפול מקצועי, אחרת ייהרסו חיי נישואיך במוקדם או במאוחר, מה גם שאת מספרת על מחשבות אובדניות.
    ככל תקדימי לנהוג כך, ייטב.
    והתייחסי לכך ברצינות הגבוהה ביותר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנאה חולנית

ד''ר נורית מרכוס
    22/03/2009

שלום לך,

לבי לבי לך. כמה קל לבלבל את דעתו של אדם... קנאה נובעת מחוסר בטחון בסיסי ובחוסר הבטחון כדאי לטפל. זה יעשה לך טוב בכל תחומי החיים ובעיקר ישפר את ההרגשה הכללית שלך.

אנא מצאי מטפל איכותי, רצוי על התפר של פסיכולוגיה ושיטות גופ-נפש. התכונני לטיפול לא קצר, כי מדובר בחסר מהותי שיידרש זמן למלא אותו.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צעירה בסה"כ צריכה הכוונה

אברי
    05/05/2009

חבל ללכת לאנשים רקים וחסרי כל שלא מחפסים לעזור אלה להרוס ולתת לזה להישטלת לך על החיים נראה שיש לך בעל טוב ילד את צעירה בסה"כ צריכה הכוונה ע"י איש אמת שרוצה לחבר ולא להפריד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו