מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשדותתתתתתתתתתתתתמאמי20/03/2009
שלום אני בת 27 נשואה פלוס אחד מלומדת ועובדת. אני סובלת מבעיה מאד רצינית שהורסת לי את הנישואין.אני טיפוס מאד קנאי וחשדני. משתגעת כאשר בעלי מסתכל על אחרת למרות שזה נורמלי אבל בגלל שיש לי בעית ביטחון עצמי רצינית אני משתגעת. תמיד שאלתי אותו אם הוא בוגד בי..לאחרונה מישהי קראה לי בכוס הקפה ואמרה לי שהוא בוגד בי ..למרות שזה מצחיק אבל אני האמנתי לה ומאז התחילו המריבות והבעיות... למרות שהיה הרבה ניגודים במה שהיא אמרה הרבה דברים לא נכונים אבל אני האמנתי לי..היא שיחקה ברגשות שלי ואני עם האופי החלש שלי נכנעתי ..אני יודעת איך הם עושים לבן אדם פשוט מכניסים אותו למצב שהוא חלש ומתחיל לספר דברים עליו.. עד עכשיו אני חושדת ובכל דברררררר... בעלי מאד טוב אלי..תומך ועוזר ונותן והכי חשוב סובלללללל ...הוא תמיד נשבע לי בבן שלנו ..ואין דבר המעיד על בגידה כי הוא ממש טוב ולא השתנה כלפייי ..אני לא יודעת מה לעשות עם החשדות שלי..זה הורס לי אני בן אדם מאדדד חשדניייייייייייייי....אני לא יוכלה יותר זה מכניס אותי לדיכאון ואני חושבת על התאבדותתתת כל הזמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ד''ר קורין שחר21/03/2009את מנית כבר בעצמך מספר סיבות לתחושותייך.
נראה לי כי אין מנוס אלא לפנות לטיפול מקצועי, אחרת ייהרסו חיי נישואיך במוקדם או במאוחר, מה גם שאת מספרת על מחשבות אובדניות.
ככל תקדימי לנהוג כך, ייטב.
והתייחסי לכך ברצינות הגבוהה ביותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנאה חולנית
ד''ר נורית מרכוס22/03/2009שלום לך,
לבי לבי לך. כמה קל לבלבל את דעתו של אדם... קנאה נובעת מחוסר בטחון בסיסי ובחוסר הבטחון כדאי לטפל. זה יעשה לך טוב בכל תחומי החיים ובעיקר ישפר את ההרגשה הכללית שלך.
אנא מצאי מטפל איכותי, רצוי על התפר של פסיכולוגיה ושיטות גופ-נפש. התכונני לטיפול לא קצר, כי מדובר בחסר מהותי שיידרש זמן למלא אותו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צעירה בסה"כ צריכה הכוונה
אברי05/05/2009חבל ללכת לאנשים רקים וחסרי כל שלא מחפסים לעזור אלה להרוס ולתת לזה להישטלת לך על החיים נראה שיש לך בעל טוב ילד את צעירה בסה"כ צריכה הכוונה ע"י איש אמת שרוצה לחבר ולא להפריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)