מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת שלידנה23/03/2009
אני גרושה כעשר שנים עם שלוש בנות בוגרות הבעיה עם הבת הצעירה שלי בת 22 . יש לי בן זוג כבר שש שנים ואנחנו לא גרים ביחד בגלל שהחלטנו כל עוד הילדים בבית לא לעבור אבל כעת לא נישארו ילדים בבית ואז החלטנו להמשיך הלאה ולעבור לגור ביחד אך הבת הקטנה שלי לא מוכנה לזה היא טוענת שזה לזרוק אותה מהבית למרות שהיא מתכננת לנסוע שנה לטיול בעולם ואמרתי לה שכשתחזור תוכל לגור איתי אך היא בשלה טוענת שאני הורסת לה את החיים ולטענתה אני לא מתחשבת בה כשתחזור לא יהיה לה בית ועוד דברים קשים שמקשים על ההחלטה שלי בניסיון לדבר איתה שוב הצעתי שאם סדור חדש של מגורים לא ימצא חן בעיניה אוכל לעזור לה להשכיר דירה וגם זאת היא הבינה שאני רוצה להיפטר ממנה אינני יודעת עם הבעיה הזאת היא חרדת נטישה בגלל הגרושים או שעדין משבר הגרושים מרחף עליה לציין שהיא כעת לא גרה בבית באה רק בסופי שבוע כבר שלוש שנים אנא זקוקה לליעוץ ממכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד''ר קורין שחר23/03/2009נראה לי כי במקרה עליו את מספרת, את נותנת משקל יתר לדברי ביתך ופחות לחייך את.
כל ילד חייב להבין כי הוריו, לבד מהיותם כאלה, הינם אנשים עם זכות בסיסית לחיות את חייהם.
ייתכן כי דווקא דאגת היתר שלך נותנת לה את ההיתר לדרוש דרישות החורגות מטובתך שלך.
לדעתי, עלייך להעמיד בפניה את העובדה שאת אמורה לדאוג גם לחייך, תוך דאגה, אותה את מציינת שתדאגי לכך שתהיה לה קורת גג, או בביתך, או בשכירות.
עשי זאת בצורה עניינית, מבלי להיסחף לרגשות שביתך מביעה, תוך ידיעה כי בכך את מכירה בבגרותה של ביתך.
ייתכן שיהיה כעס רב מצידה כלפייך, אבל היא חייבת להבין שכל אדם מתבגר חייב לכבד את זכויותיו של בוגר אחר, אפילו זו אימה.
ככל שתפגיני החלטיות רבה יותר, בצורה נעימה ולא מתריסה, כך תבהירי לה שאת מכירה בכך שהיא אדם בוגר. לא נראה לי שזו תוצאה של הגירושין שארעו, לפי מה שכתבת, כבר לפני שנים רבות, אלא כתוצאה מכך שכנראה תמיד נתת עדיפות לטובתה שלה, בלי להבין כי טובתה, בסופו של דבר, היא להתבגר ולהתמודד בעובדות החיים.
נסי לדבר אליה כאילו היא הבת של השכנים, שמביאה בפנייך את הבעיה, ואולי זה יקל עליך לדבר איתה מבלי ליפול למניפולציות הרגשיות שהיא מפעילה עלייך.
בסופו של דבר, המהלך יהיה לטובתה. מה גם שאת נותנת לה שתי אופציות נאותות ביותר.
מקווה שעזרתי
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)