מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפה על חושיתשרה06/05/2009
שלום לך אני בת 46 אני בחודשיים אחרונים לא מצליחה לישון וייש לי הרגשה תמידית שמישהו מביט בי כמו רוח או משהו אם נרדמתי אני חולמת על רוחות והכל הולך לי לא טוב בחיים התייעצתי אם מתקשרת שאמרה שייש עליי התקפה על חושית שזה כמו כישוף שעשו לי לסגור לי את המזל איני יודעת אם להאמין או שהמצב בא לי מלחץ יש לי בבית 2 מתבגרות שכל היום מתווכחות ,בעייה אחת יש לי בת בבית בת 21 והיא יוצאת אם חבר זה 3 חודשים רבה איתי שהוא ישן אצלנו ואני לא מסכימה חונכתי בשמרנות ואני חד הורית ולא מקובל עליי שגבר ישהה איתנו בליילה יש לי גם בת צעירה בת 15 הבעייה מתחילה בזה שהגדולה אינה עובדת חייה על חשבוני מעשנת על חשבוני דורשת קורס על חשבוני ואינה מוכנה לעזור בדבר יושבת כל היום דורשת ומתלוננת והמצב מכביד עליי מכיוון שאני אישה חולה לפני ניתוחים והצעירה לומדת ומחקה אותה ניסיתי דרכים אך דבר אינו עוזר בתודה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושי ועל חושי
מנשה כהן06/05/2009שלום לך. אני מציע פרוש "פשוט" לדברים שלך
את נמצאת בלחץ, כפי שאת מתארת, לחץ מול הבנות, ולחץ מכך ש"הכל הולך לך לא טוב בחיים", ונראה שאת לא מוצאת את הדרך להחלץ מכל זה.
הדבר הזה שאת מתארת - "מישהו מביט בי כמו רוח או משהו" יכול לייצג חלק מסויים בנפש שלך, חלק מפותח שלך, שכביכול מחכה ש"תתעוררי" ותעשי משהו לשנות את המצב בכל תחומי החיים שלך, במקום להיות קורבן לנסיבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרה07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)