התקפה על חושית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפה על חושית
    שרה
    06/05/2009

שלום לך אני בת 46 אני בחודשיים אחרונים לא מצליחה לישון וייש לי הרגשה תמידית שמישהו מביט בי כמו רוח או משהו אם נרדמתי אני חולמת על רוחות והכל הולך לי לא טוב בחיים התייעצתי אם מתקשרת שאמרה שייש עליי התקפה על חושית שזה כמו כישוף שעשו לי לסגור לי את המזל איני יודעת אם להאמין או שהמצב בא לי מלחץ יש לי בבית 2 מתבגרות שכל היום מתווכחות ,בעייה אחת יש לי בת בבית בת 21 והיא יוצאת אם חבר זה 3 חודשים רבה איתי שהוא ישן אצלנו ואני לא מסכימה חונכתי בשמרנות ואני חד הורית ולא מקובל עליי שגבר ישהה איתנו בליילה יש לי גם בת צעירה בת 15 הבעייה מתחילה בזה שהגדולה אינה עובדת חייה על חשבוני מעשנת על חשבוני דורשת קורס על חשבוני ואינה מוכנה לעזור בדבר יושבת כל היום דורשת ומתלוננת והמצב מכביד עליי מכיוון שאני אישה חולה לפני ניתוחים והצעירה לומדת ומחקה אותה ניסיתי דרכים אך דבר אינו עוזר בתודה שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפה על חושית

הוספת תגובה

• חושי ועל חושי

מנשה כהן
    06/05/2009

שלום לך. אני מציע פרוש "פשוט" לדברים שלך
    את נמצאת בלחץ, כפי שאת מתארת, לחץ מול הבנות, ולחץ מכך ש"הכל הולך לך לא טוב בחיים", ונראה שאת לא מוצאת את הדרך להחלץ מכל זה.

הדבר הזה שאת מתארת - "מישהו מביט בי כמו רוח או משהו" יכול לייצג חלק מסויים בנפש שלך, חלק מפותח שלך, שכביכול מחכה ש"תתעוררי" ותעשי משהו לשנות את המצב בכל תחומי החיים שלך, במקום להיות קורבן לנסיבות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שרה
    07/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו