בתי בת 3.5 מגלה את עצמה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת 3.5 מגלה את עצמה...
    אפרת
    13/05/2009

שלום,

לא בטוחה שזהו הפורום הנכון...אנסה בכל זאת....

בתי בת 3.5 בזמן האחרון (כחודשיים) היא כל הזמן עם הידיים באיבר מינה. הבנתי שזה אוננות אצל ילדים.
    דיברתי איתה על העניין. וידאתי שרק היא זו שנוגעת. הסברתי לה שזה בסדר אך רק לה מותר לגעת ולאף אחד אחר אסור. שזה שלה בלבד. הסברתי גם שמותר לה לגעת באיבר מינה רק בחדרה ורק במיטתה (כיוון שהייתה עושה זאת גם בגן וגם בסלון וכדומה...).
    היא מאוד בוגרת והבינה ולאחר מספר שיחות קצרות היא אכן עושה זאת רק במיטתה.
    העניין הוא שהיא הרבה פעמיים נרדמת באמצעות זה וכשהיא מתעוררת היא ישר נוגעת באיבר מינה ו"מתענגת" כך יותר מרבע שעה.
    כשאני רואה זאת אני מנסה להסב את תשומת ליבה לדברים אחרים כמו לדוגמה (אמא תספר לך סיפור, אני רוצה לבוא לשכב לידך ונעשה אוהל וכדומה...) אבל היא לא מעוניינת וכמעט מבקשת שאצא מחדרה.
    מה עושים?

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת 3.5 מגלה את עצמה...

הוספת תגובה

• אוננות אצל ילדים

ד''ר נורית מרכוס
    13/05/2009

הי יקרה,
    כפי שהבנת בעצמך, בתך מגלה פן חשוב של הווייתה. עשית את כל הדרוש כדי להגן עליה ולמנוע ממנה חיכוך מביך עם הסביבה. אני לא רואה צורך לעשות יותר מזה. הרי איננו רוצים להעביר לה מסר שחווייה מינית היא לא רצויה. אין צורך לנסות להסב את תשומת לבה לעיסוקים אחרים כשהיא בד' אמות לבדה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו