שלום לך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך
    שרה
    18/05/2009

ברצוני לשאול לדעתך אני אם חד הורית פלוס 2 מתבגרות יש לי חבר זה 8 שנים אינינו גרים יחד שלשום חגג את יום הולדתו וביקש ממני לישון אצלו יום חמישי עד מוצאי שבת הסכמתי מתוך זה שאינינו כמעט ביחד למרות שאף פעם לא עזבתי את בנותיי לישון לבד בליילה הלכתי אליו ביום הראשון והשני הכל הייה בסדר ביום השלישי שבת התעסק במחשב שלו ולא שם לב אליי בכלל ביקשתי שנצא לטיול ולא רצה טוב הייתי אצלו עד 8 בערב ואמרתי שאני צריכה ללכת הילדות לומדות מחר וייש לי מה לעשות כעס הלכתי ופגשתי את ביתי הגדולה והצעירה שהיו אצל חבר של הבת זה שנה עליתי אליההן לקחתי את הבת הצעירה והלכתי פתאום אני רואה את חברי ברחוב אומר לי הבן שלו קרא לו והייה חייב לרדת טוב ליווה אותנו לבית והלך למחרת התקשר ואמר שהייה במחשב כי לא הרגיש טוב ולא רצה לומר לי למרות שנראה לי בסדר גמור באותו ערב התקשר ורב איתי ואמר לי את הלכת לחבר של הבת כדי לראות אותו ולשכב איתו ומה פתאום את הולכת בלעדיי אנחנו זוג את יהלכת בלי לומר לי ואז הוסיף הלכת ממני ב8 רק הילדות חשובות לך נמאס לי מהן ותצאי עכשיו השעה הייתה 11 בליילה ,ולמה את לא יוצאת בבית שלך לא נמאס לך אצלי כן והמשיך לריב ואז בא אליי הביייתה ואמר לבת שלי הגדולה שאני מנסה לסכסך לה אם החבר ,אנחנו יחד הרבה שנים ולא ציפיתי ליחס מזלזל כזה מאד נפגעתי ממנו וכשצעק אצלי והילדות ישנו דיבר מגעיל ואז קמתי דחפתי אותו החוצה מהבית שלי כי לא יכולתי יותר לשמוע אני לא מבינה הוא דפוק אני בת 47 הוא בן 61 אני נראית טוב ממנו פי אלף ואני הייתי לו כל השנים נאמנה ואישה הכי טובה שייש והוא לוחץ שנגור יחד אצלו בבית ושלא אתחשב בדעות של בנותיי אני חשבתי כבר לעשות את הצעד אך היום גייליתי שאין לי למה ?ושוב מה דעתך על המצב ,לציין שבמשך השנים אינו מפרנס או עוזר לי כלכלית ואינו קונה מאומה לבנותיי התנחמתי בכך שהוא אדם טוב לא שותה ולא בוגד למיטב ידיעתי אך שכחתי כשציין היום ואמר לי יש טובות ממך זה פגע בי גם אני אוהבת אותו אך איני יודעת אם לשוחח להתפשר או לסיים הכל ,אגב בנותיי טוענות שהוא שקרן לא רוצות לגור איתו ולא סומכות עליו, טוב אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך

הוספת תגובה

• אולי כתבתי בבלבול כי אני נסערת סליח

שרה
    18/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה

ד''ר קורין שחר
    18/05/2009

הדבר החשוב ביותר שאת יכולה לעשות הוא לברר בינך לבין עצמך מה הקשר הזה נותן לך, היכן הוא מיטיב עימך, היכן הוא דורש ממך לוותר על דברים שחשובים לך, ולנסות לדבר על כך עם בן זוגך ולעמוד על כך שיקשיב לך.
    במידה והינך רואה שאיננו מוכן לשנות את צורת התנהגותו, עשי חשבון אם אכן כדאי לך להישאר בסוג קשר שכזה.
    את מוזמנת לשוב ולשאול ואשמח לענות לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו