מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ודיכאוןסיגי22/05/2009
לפני כחודש וחצי חוויתי טראומה מסויימת שגרמה לי לקשיי נשימה וכמעט חנק בעקבות מצב זה נכנסתי לפחדים וחרדות שזה יקרה לי שוב ומאז קשה לי לתפקד למרות שאני ממשיכה לעבוד ומנסה להתגבר על זה באמצעות התעמלות וצמחים שאני שותה קשה לי מאד זה הגיע למצב שאני ממש מדוכאת ובוכה המון מזה שאני לא יכולה לתפקד בחופשיות כי אני אדם מאד עצמאי ואוהב לטייל ופעילה מאד ועכשיו אני ממש מרותקת לפחד ולעיתים קרובות אני חווה התקפות חרדה בעיקר בסופר ובמקומות עמוסי אדם וכשזה קורה לי קשה לי לנשום יש לי דופק מהיר והרגשה שאני עומדת ליפול והכל מתחיל להיות לי מטושטש במצב כזה אני עוזבת מיד את האזור ולרוב זה נרגע לי אך אני מרגישה חולשה בגוף לאחר מכן וגם עייפות וכאבים במפתח הלב יש לציין כי עשיתי בדיקות והכל בסדר איך אני אצא מהמצב הזה בלי תרופות בבקשה
יש לציין כי כל הזמן באופן קבוע יש לי קשיי נשימה ולחץ על הסרעפת וצורך לקחת נשימות עמוקות לעיתים קרובות ותחושה של מועקה קשה.
בתודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לטראומה
מנשה כהן22/05/2009שלום לך. את מספרת על טראומה שעברת ומתארת תופעות של לחץ ומצוקה נפשית וגופנית שבאים בעקבות טראומה. מדוע לא להיעזר במומחה לטיפול במצבים כאלה? צמחים והתעמלות וכ' יכולים להקל - אבל הם לא יפתרו כנראה את הבעיה. אם צריכה עזרה בנושא - תכתבי או דברי איתי.
חבל להשאיר כך את המצב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה ודיכאון
סיגי22/05/2009איזו עזרה אני צריכה לקבל לדעתך? האם שיחות יעזרו או שאני צריכה גם טיפול תרופתי ובקשר לתרופות האם יש להם תופעות לוואי ועוד שאלה אם אני לא אטפל במצב האם הוא יכול להחמיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בחרדה ודכאון
מנשה כהן22/05/2009מציע להתחיל פגישות עם פסיכולוג קליני, ובהמשך להחליט על הטיפול התרופתי המתאים. חושב שאין סיבה באמת שלא ללכת לטיפול. אני מניח שזה מה שאת צריכה כרגע, ושזה יעזור לשפר את המצב הרגשי שאת נמצאת בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)