אושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אושר
    עננדה
    25/05/2009

יש שבועות שהם לא השבוועות שלי
    יש חודשים שהם לא החודשים שלי
    יש ששששששששנים שהם הם לא השנים שלי
    יש חיים (?)שהם לא החיים שלי.........

כל כך ניסיתי לתאם לי פגישה עם איש מקצוע לא יקר מדי אולי דרך הקופה אולי דרך מחיר סביר וזה פשוט לא הולך אחד אחרי השני או שהתור כל כך רחוק או שהמחיר ממש לא מסתדרר
    או שהמקום לחדשים לא קיים
    חוסר אונים מבפנים ובפנים אני לא אוהבת לבכות
    אבל הדמעות ממתינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אושר

הוספת תגובה

• אושר

ד''ר קורין שחר
    25/05/2009

החיים שלך הם אלה שעומדים כאן על הפרק. ולכן את חייבת לעצמך לנסות כל דרך אפשרית על מנת לעזור לעצמך לחיותם כפי שאת אמורה לחיותם, ולא כפי שאת חשה כעת בתוכך.
    ברור לי שעם קצת מאמץ תוכלי למצוא את המטפל/ת המתאים/ה מבחינת המחיר, העיתוי והתאימות עבורך.
    את חייבת זאת לעצמך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אושר לעננדה

מנשה כהן
    26/05/2009

שלום לך. באיזה איזור את? איזה קופת חולים? תכתבי לי ל [email protected], או השאירי הודעה בנייד שלי שרשום למטה. יכול לנסות לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מנשה

עננדה
    29/05/2009

אני מתל אביב וקופת חולים כללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו