שאלה על מתבגרות ועל נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מתבגרות ועל נשים
    מתבגר
    07/06/2009

אני בן 15 ויש לי חברה, אני אוהב אותה מעל שנה ואף הצעתי לה לצאת איתי פעם אחת ממש מזמן והיא סרבה, היא כל הזמן סיפרה לי שהיא דלוקה על מישהו, אני מכיר את הילד שהיא הייתה דלוקה עליו והוא אדם מוחצן ומוקצן שלא מתאים לה באמת באופיו, היא דברה איתו על כך והוא סירב, יום אחר כך היא שאלה אותי אם אני מעוניין להיות חבר שלה, היחסים בינינו מאוד קרובים אני מספר לה הכל עליי והיא מספרת לי הכל עלייה, אני מאוד אוהב אותה לא רק כאישה אלא אהבה של בנאדם לבנאדם, היא באמת מבינה ובאמת עוזרת וגם אני באמת מבין ועוזר לה, הבעיה היא שהיא לא אוהבת אותי כגבר אלא כאדם, גם אני אוהב אותה ככה אך גם כאישה, אני מאוד חשוב לה אבל אהבה בין המינים היא לא אוהבת אותי, היא אומרת לי לא לדאוג, שזה יבוא שהיא באמת תאהב אותי, גם אני וגם היא רוצים לחיות ביחד עד סוף החיים אבל כמו שציינתי כרגע היא לא אוהבת אותי מעבר לידיד נפש. האם הגיוני שהיא תאהב אותי בעתיד כמו שהיא אומרת? ועוד משהו מעבר לכך, שמתי לב שגם היא וגם בנות חכמות אחרות אוהבות גברים חזקים ומאוד לא רגישים, כמו ערסים לדוגמא, אז השאלה הנוספת היא מדוע נערות מתאהבות בנערים כאלה והאם זה עובר להן עם הגיל או שזה קבוע אצל נשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על מתבגרות ועל נשים

הוספת תגובה

• חברות ואהבה

ד''ר נורית מרכוס
    07/06/2009

שלום לך,

קשר חם ופתוח כמו שיש לכם הוא ברכה. תן לעצמך ליהנות ממנו בינתיים, ותראו לאט-לאט מה קורה למשיכה המינית. אי אפשר לדעת. לא כדאי למהר לשום מקום.

לעתים קרובות לוקח הרבה זמן להיפתח מינית.

לא מעט בנות משנות את טעמן עם ההתבגרות. לא ניתן לעשות הכללה.

תיהנו מההווה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו