מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היגיון ורצוןיעל07/06/2009
אז אחרי חודשים של הכנות נפשיות והתבודדויות לטובת עישון חשיש היום הגיע היום. היום אני מפסיקה לעשן חשיש!
יש לי את כל הסיבות הנכונות להפסיק- אני עושה את זה כבר שנים,זה מפריע לי להיות פרודקטיבית בעבודה, זה גורם לי לברוח מעצמי ויותר גרוע זה גורם לי לברוח מאחרים. להסתגר בבית בסופי שבוע לעשן את עצמי לדעת כדי שאף אחד לא יראה באיזה מצב אני.
ומה המצב שלי?
עזבתי את העבודה שלי מזה 8 שנים לטובת עבודה חדשה שבא רוב היום אני לבד. עזבתי את עיר מגורי והתרחקתי קילומטרים מכל האנשים שאני מכירה. אני רווקה בת 32 בלי חבר ואפילו לא באופק. אני עישנתי כל כך הרבה בחודשים האחרונים כדי לא לשים לב שזה המצב שלי ועכשיו?
עכשיו אני מפחדת!
מתה מפחד שאני צריכה לקחת אחריות על איפה שאני היום ולהרים את החיים שלי.
אני מתה מפחד שלא יהיו ימים יותר של עישון מטורף
אני מתה מפחד לעמוד חשופה מול העולם ולהגיד אני בת 32 ועדיין לא התחתנתי
אני מתה מפחד שאין לי אפילו חבר אחד לרפואה איפה שאני גרה
ואני מתה מפחד כי אני לא יודעת איך עושים חברים חדשים
אני מתה מפחד כי אין לי למי לספר את כל זה
והכי אני מתה מפחד להמשיך לעשן את החיים שלי!
והשאלה שלי- מה עושים עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה והתפתחות אישית
ד''ר נורית מרכוס07/06/2009שלום רב לך,
אני מאד מעריכה את ההחלטה שלך. את אמיצה!
תזדקקי לכל כוחותיך בתהליך הגמילה. יהיו ימים קשים עם כל מיני רגשות, אולי גם הרבה בכי.
חשוב שתמצאי מטפל או קבוצה שילוו אותך. ראשית – כדי לא להיות לגמרי לבד בתהליך, שנית – כדי לבטא את מה שעובר עליך ובהמשך לעבור מסע של פיתוח מודעות וריפוי הקשיים והטראומות שבפנים.
אני ממליצה לך לקרוא את המאמרים על טראומה באתר שלנו – אולי הם יעזרו לך להבין איזה עזרה לחפש.
מחזיקה לך אצבעות. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)