מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה שגורמת לחרדהשרה07/06/2009
שלום לכם אני חד הורית וייש לי ילדות וחבר זה 8 שנים מה שמפריע לי זה שאני יוצאת איתן כל שנה לחופשה שמגיעה לנו בסבסוד שנמשכת שבוע אך החבר לא מסכים שנצא בלעדיו ואינו מוכן גם להצטרף בטענה שהמקום דוחה אותו אנחנו מתות על המקום והוא מאיים שאם נצא בלעדיו לא נראה אותו יותר לעומת זאת אינו מזמין אותנו לצאת עימו לשום מקום אחר ואם יצאנו פעם אחת רק התלונן שאני אם הילדות בלבד איני רוצה לאבד אותו אך גם רוצה פרטיות אם בנותיי והן גם רוצות אותי לבד האם אני הוגנת אם אני יוצאת רק איתן או שזה לא בסדר אגב אני והוא לא מתגוררים יחד כל אחד בביתו הדבר גורם לי לחרדה ואיני ישנה בלילות שכן אני רוצה לנסוע ונחנקת בעיר הקטנה שלנו כבר והוא עובד ואין לו פנאי ולמה בנותיי ואני צריכות לוותר על מקום נופש שאנחנו אוהבות ,משום מה אני מרגישה חנוקה למרות שבשאר הדברים לצמשל אם אסע ליום אחד איתן לטייל אינו מתלונן והוא בעיקרון חבר טוב מה עושים מוותרים כי לפשרה לא הצלחתי להגיע איתו והוא עומד על שלו רע לי אני מרגישה לחוצה בין הפטיש לסדן הילדות יתומות מא מבקשות לצאת איתי והוא כועס עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לחרדה
שרה07/06/2009בעיקרון עוד דברים מטרידים אותי החבר מבקש שאעבור לגור עימו בנותיי לא אוהבות אותו הוא טוען ש8 שנים זה זמן ארוך וצריך לעשות צעד נוסף הן מתנגדות למעבר מצבי הכלכלי לא טוב העומס עליי גדול מה עושים מתחשבים בבן זוג ועוברים או מתחשבים בילדות וברצונן ושוב אני בין הפטיש לסדן והחרדות והדיכאון הולך וגדל איני יוצאת מסתגרת לא ישנה ולא דואגת לדבר ואפילו לא הולכת לעבור ניתוח דחוף שאני צריכה רע לי ממש רע לי וזקוקה לעזרה צריכה פסיכולוג אני יודעת אך מצבי הכלכלי אינו מאפשר לי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ של בן זוג
ד''ר נורית מרכוס07/06/2009שלום יקרה,
לבי - לבי ללחץ שבו את מצויה.
בנותיך הן האחריות הראשונה שלך. נראה לי חשוב ביותר להן ולך לחוות חוויות טובות ביחד. גם חשוב שגם את תתאווררי מהיום יום בחופשה שמתאפשרת לך.
הרבה זוגות נמנעים מלגור ביחד בגלל הקושי לגשר בין בן/בת הזוג לילדים. לעתים הקשר הזוגי רק מרוויח מזה שנפגשים כשרוצים להיות ביחד – ולא כל הזמן.
נראה לי חשוב שתהיי אמיצה ותעשי את מה שמרגיש לך נכון.
הסבירי לחבר שלך – כמה חשוב לך לצאת לחופש ולהיות עם הבנות. נסי להסביר לו שקשר טוב צומח רק ממקום של כבוד הדדי ולא מלחץ.
האם יקבל את זה – אין לדעת. אבל בכל מקרה כדאי שתהיי נאמנה לעצמך ולא תפעלי בגלל איום.
בקופות החולים ניתן לקבל מספר פגישות עם פסיכולוג או עובד סוציאלי במחיר נמוך. ואולי תוכלו ללכת לכמה פגישות יעוץ ביחד.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)