מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת ייעוץשרה14/06/2009
שלום לכם יש לי חבר 8 שנים אני פלוס ילדים שגרים עימי אני והחבר בקשר טוב ,מבקש שאעבור לגור עימו בביתו העמיד לי אתמול אולטימטום או שהוא יעזוב לחו"ל או שנעבור לגור עימו ,הבית שלו בקומה גבוהה ולא נראה טוב לשפץ אין לו כסף האולטימטום עצמו לא מוצא חן בעייני כי הוא מודע לעובדה שילדיי בגיל ההתבגרות ומתמרדים לא לעבור אליו כלל אני מרגישה שאני רוצה לחכות עוד שנה לפחות אך הוא מתעקש בשל גילו המבוגר ממני ב15 שנים מה עושים? מוותרים עליו למרות האהבה והקשר או עוברים אני בדילמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה
ד''ר קורין שחר14/06/2009נראה לי שמערכת יחסים איננה אמורה להתנהל תחת אולטימטום. מערכת יחסים אמורה לשקף את הרצון ההדדי, ולא לכפות על אחד את רצונו של האחר.
ייתכן כי זו ההזדמנות שלך לבחון את מערכת היחסים הארוכה שלכם ולהגיע לתובנות נוספות בקשר אליה.
לא הפרטים הטכניים אמורים להביא אותך להחליט לכאן או לכאן, אלא עצם ההכתבה מצידו, ומה היא מעוררת בך.
הדילמה שלך מובנת, אבל שיקול הגיוני ללא עירוב הצד הרגשי, יוכל לעזור לך בהחלטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר קורין בקשר לתשובתך
שרה14/06/2009הרבה דברים מעורבים פה הראשון לעזוב את הבית שלי שחיינו בו 25 שנה מכיוון שאצלו יש יותר מקום , , השני 2 בנות גדולות שמסרבות,השלישי הפחד שלי אחרי שנים לבד כאלמנה לגור שוב אם בן זוג,הרביעי שבנותיי לא מסמפטות אותו , החמישי הבית שלו רחוק מבית הספר של ביתי ,היתרונות הם שכל ההוצאות שייש לנו היום כפולים ואפשר לאחד אותם אם פרנסתו ןפרנסתי כי כיום אנחנו משלמים כפול חשמל מים קניות וכיוצא בזה ,החשש העיקרי שלי שהוא מבוגר ממני בן 61 מבוגר ב15 שנה עברתי כבר מוות של בן זוג ואני מודעת לעיניין שהבית שלו מעמידר ואם יקרה משהו חלילה אצטרך לחזור לביתי שוב מעורבים פה המון דברים גם 3 בנים שלו אחד מפגר שכלית שגר בהוסטל וכל היום יושב אצלו ובן שני שבא כל שישי שבת אליו ונוסע ועוד אחד גם מפגר שכלית שבא והולך ואנחנו 3 נשים וזה לא מקובל עליי אך הוא רוצה שאקבל את בניו כמו שהוא מקבל את בנותיי אני ממש בין הפטיש לסדן והוא מתחנן שאבוא או שפשוט נאלץ לוותר על הקשר כי הוא טוען 8 שנים והוא גר לבד עדיין עכשיו או בכלל לא למרות שייש משהו בדבריו אני פוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה - המשך
מנשה כהן14/06/2009שלום. נראה שמאד קשה לך. קשה לך להחליט ולהתמודד ויש הרבה לחץ ועול על כתפייך. בהמשך לייעוץ של דר' קורין שחר, אני חושב שאת צריכה תמיכה וליווי לתקופה מסויימת, מעבר לייעוץ באתר. אפשר לפנות ללשכת הרווחה במקום מגורייך ולקבל עזרה כך שלא תהיי לבד עם הבעיה. אפשר לחשוב גם על נעמת. ממליץ לך לפנות בהקדם!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)