עוד שאלה ברשותכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה ברשותכם
    שרה
    15/06/2009

כמו שאמרתי אני אם חבר 8 שנים לא גרים יחד מגיע לי חופשה אם הילדות של אלמנות וילדים פעם בשנה ,החבר מתנגד שנצא בלעדיו למרות שאנחנו אוהבים את המקום והיינו שם כמה פעמים אומר שנשנה כיוון לראות מקומות חדשים בקיצור אינו מסכים שנצא בלעדין לכמה ימים לאף מקום ושנחכה שיתפנה מעבודה ונצא למקום אחר שאלתי היא האם לחבר של שנים יש זכות לטעון שהוא חלק מהמשפחה ולא להסכים שנצא בלעדיו איך מסבירים לו שאם צריכה גם שקט אם הילדות שלה לפעמים להיות כל כולה בשבילהן הוא מתעקש ומאיים בעזיבה אם אצא איתן לבד האם זה נחשב לכפייה ולשליטה או שהצדק עימו שאם יש בן זוג לא יוצאים בלעדיו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה ברשותכם

הוספת תגובה

• חברות מול השתלטות

ד''ר נורית מרכוס
    15/06/2009

שרה שלום,

אנא פני ליעוץ כפי שהציע מנשה כהן.

הלחץ שמפעיל החבר שלך כבד ונראה לי שאת זקוקה לתמיכה מקצועית כדי שתוכלי לעמוד מולו ולהחזיר את הקשר שלכם לפסים של חברות במקום של השתלטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון לגבי המצב

שרה
    16/06/2009

החבר מאיים שאם אצא אם בנותיי לבד לחופשה שמגיעה להן הוא יפרד ממני טוען שאחרי שנים יחד אנחנו צריכים לצאת כולנו ביחד אני סבורה שאני צריכה לצאת אם בנותיי ואיתו לחוד אצא למרות האיום שהוא מתכוון לממש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו