מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןאוסנת30/06/2009
שלום רב
אני נמצאת בתקופה האחרונה בדיכאון - אני בוכה הרבה כי לצערי איני מוצאת את עצמי בזוגיות שאני כל כך מרגישה נואשת לכך, אני כבר לא מסוגלת בלי זוגיות וזה ממש מדכא אותי , אחרי פעמים רבות שנפגעתי מגברים אני עדיין רוצה ומנסה להמשיך .
בנוסף אני סובלת מחרדות ומתחים נפשיים כל פעם שאני מתחילה קשר אני גם במתח רב
הייתי רוצה המלצה על פסיכולוגית מאזור חיפה שיכולה לעזור לי למצוא את עצמי בתחום הזוגי ולממש את הזוגיות בחיי
אשמח לקבל עזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוסנת
מנשה כהן01/07/2009שלום. אנסה למצוא לך פסיכולוגית באיזור חיפה. רעיון טוב לא להתבשל לבד עם מה שתארת. להת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אוסנת01/07/2009אני ממש אשמח לקבל שם של פסיכולוג/ית
אתה חושב שזה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
אני כל הזמן במתח וכנראה זה מה שמונע ממני לקיים זוגיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת יכול לעזור לי?
אוסנת01/07/2009אשמח לקבל שם של פסיכולוגית מומלצת באזור מגורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול לעזור
מנשה כהן02/07/2009שלום אוסנת. לגבי השאלה אם יכול לעזור אני די משוכנע שזה יזיז משהו לכיוון התפתחות חיובי - על ידי כך שאת מוציאה את זה, משתפת מישהו שמקשיב ומבין, שאת מבינה מה מחליש ומה ומחזק אותך, שאת מתחברת למה שאת צריכה...זה קורה בתהליך איטי שיכול לעזור לך לבנות בטחון וחופש פנימי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנייה
מנשה כהן04/07/2009שלום. תכתבי לי הודעה לנייד שלי שרשום כאן, ואכתוב לך פרטים למטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה(:
אוסנת05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)