דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה
    אני
    24/07/2009

אני בדילמה רצינית
    לא מזמן הכרתי בחור, אני בת 19.
    הוא חמוד , טוב לב אינטליגנט ממש ילד טוב כזה. מתקשר אליי דואג לי אכפתי והכל. אבל אני מרגישה שאני לא נמשכת אליו , לא התנשקתי איתו עדיין מהסיבה שפשוט לא בא לי!
    כולם אומרים תנסי תנסי אולי זה יבוא, אבל אני פשוט מרגישה שאין לי את הקליק הזה איתו.
    אומנם הוא גדול ממני אבל אני מרגישה שהוא קצת ילד קטן אינפנטיל, ובנוסף דיי משעמם לי.
    לרוב אני מצחיקה אותו וזהו. אני לא חס וחלילה דורשת ממנו להיות מהשהוא לא אבל אני באיזשהוא מובן מכריחה את עצמי לצאת איתו. לא ממש מתחשק לי.
    המשפחה אומרת " בחורים טובים לא זרוקים במדרכה" וזה מה שגורם לי לחשוב שאולי אני מפספסת אותו. אבל לצערי אני לא יכולה ללכת כנגד הרגש! באמת שקשה לדמיין אותנו מתנשקים ושלא נדבר בכלל על יחסי מין.

אשמח לעזרה! דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• איך אפשר?

מנשה כהן
    24/07/2009

שלום. את מעלה דילמה קיימת בין מה שהראש אומר לנו לבין מה שהלב מרגיש ואומר. הראש מדבר בשפה כללית, כמו "הוא בחור טוב" והלב מדבר בשפה אישית, כמו "אני אוהבת [או לא אוהבת] אותו", והגוף אומר "אני נמשכת {או לא} אליו..זה די דומה לאוכל. כמו לאכול אוכל "בריא" אבל שלא אוהבים...מאחר שאת זו שתתנשקי [או לא] איתו ולא ההורים..אז התשובה מונחת בגוף השאלה..

זו תרומתי הצנועה לדילמה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו