הרגשה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה שלי
    מישהי
    25/07/2009

יכול להיות שאני מדמיינת או משהו אבל לפעמים נראה לי שאנשים חושבים שאני משעממת או משהו
    אני מדברת תוך כדי שיחה ולא חושבת מה אני אגיד אלא מסתכלת עם הבנאדם קשוב או לא וזאת כתוצאה מזה שכשאני מדברת עם אנשים הם מפהקים לי וזה ממש מרתיח אותי אני לא בנאדם מופנם אני דיי דברנית ודעתנית. מה אני לא עושה נכון?
    אולי הקול שלי מונוטוני? או מה? אני לא מעניינת מספיק? זה ממש מתסכל אותי... אני מנסה לדבר בעניין עם הפסקות אבל כל בנאדם ובנאדם מפהק לי, לא יודעת! אולי זה היה ככה תמיד ופשוט עכשיו התחלתי לשים לב לזה.
    ולא שבנאדם לא מקשיב או משהו הוא כן מקשיב פשוט מפהק... אוף אני כבר לא יודעת
    אפשר עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה שלי

הוספת תגובה

• קשר ותקשורת

מנשה כהן
    26/07/2009

שלום לך. יתכן שאת נכנסת לדיבור אוטומטי או משהו מעין הרצאה והשומע מתנתק, ואז את נפגעת. שאלה אם הדיבור הוא דו שיח או מונולוג..? מה את חושבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי

אני
    26/07/2009

אני חושבת שזה די דוח שיח כי הצד השני כן מגיב. =\ אני פשוט לא מבינה אני לא פסיכולוג,
    ומה זאת אומרת דיבור אוטומטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי

מנשה כהן
    26/07/2009

שלום לך. נראה לי שיש בעיה שעולה מהאופן שאת נכנסת לשיחה
    אני מסתמך על דבריך:

"אני מדברת תוך כדי שיחה ולא חושבת מה אני אגיד אלא מסתכלת עם הבנאדם קשוב או לא וזאת כתוצאה מזה שכשאני מדברת עם אנשים הם מפהקים לי וזה ממש מרתיח אותי אני לא בנאדם מופנם אני דיי דברנית ודעתנית. מה אני לא עושה נכון?"

את כאילו מחפשת את זה, את בודקת עד שאת מוצאת מה שאת מחפשת. את לא חושבת מה תגידי, וגם "דברנית ודעתנית" - דברים שמרחיקים אנשים. זהו דפוס שצריך להבין אותו ביחד עם מטפל..את יוצרת דחייה באופן לא מודע..

מציע לך לפנות לייעוץ אצל פסיכולוג קליני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי

מישהי
    26/07/2009

יש לי גם קצת בעיית חוסר ביטחון, יכול להיות זה קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי את בכיוון

מנשה כהן
    26/07/2009

שלום. יתכן שאמנם כפי שאמרת, ובגלל חוסר הבטחון פיתחת דפוס כדי לחפות או לפצות - ע"י דברנות ודעתנות וגם עסוקה בבדיקה של השפעות ההתנהגות הזו. ואת מגלה שיצרת בדיוק מה שנסית למנוע. חומר למחשבה. נסי להתבונן בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו