אמביוולנטיות ביחס מצד עמיתים לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמביוולנטיות ביחס מצד עמיתים לעבודה
    הילה
    02/09/2009

בוקר טוב.

לא מזמן נכנסתי למקום עבודה חדש שבו יש הפסקת צהריים בחדר אוכל. ביומיים הראשונים הזמינו אותי לאכול איתם, בשאר הימים זה הפך לסרוגין. בימים שלא מציעים לי לבוא איתם אני נמנעת מלגשת לחדר אוכל כדי לא להיות לבד ולמנוע מבוכה מעצמי.
    מה עלי לעשות לדעתך, איך לנהוג בדרך הגיונית. לצערי זה קרה לי גם במקום עבודה קודם?

תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזמינו או לא הזמינו

מנשה כהן
    02/09/2009

שלום. יכול להיות שאת צריכה שכל הזמן ירצו אותך כדי להרגיש טוב ושייכת. אולי זו פסיביות יתרה מצידך. הרי הציעו פעם פעמיים ואולי מניחים שאת כבר "ילדה גדולה" ויכולה להתחבר ולהצטרף. במצב הנוכחי נראה שאת נותנת לאחרים "תפקיד" להיות אחראים עליך בנושא החברה בארוחת הצהרים. נסי להצטרף או להציע בעצמך למישהו/מישהי ללכת לאכול ותהיי אחד מהחברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לדעתך לא מזמינים אותך?

איש
    11/09/2009

למה לדעתך הם לא מזמינים אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו