תגובת אישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובת אישה
    בעל
    16/09/2009

איני יודע מה יכול להיות הסיבה?. כשאני פוגש את אשתו של הידיד שלי, ושואל אותה "מה נשמע? כל תשובתה תמיד" הכל כשורה" תודה לאל בסדר", הכל תקין. ולא מעבר לזה. לא מפתחת שיחה, פשוט ננעלת, בעלה מאד פתוח אלי מאד אמפתי. אך לעומת זאת ראיתי אותה שעם גברים אונשים מסויימות היא מאד פתוחה, זורמת. מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובת אישה

הוספת תגובה

• שאלות ותשובות

מנשה כהן
    16/09/2009

שלום. אפשר לנחש כל מיני ניחושים למה זוהי "תגובת האשה" הזאת. במקום זאת הייתי מציע לנסות לא לשאול שאלות שמחייבות את האחר לתת מעצמו או לצאת לידי חובה ע"י תשובה כלשהי. במקום שאלות, לנסות לומר אתה משהו. על עצמך. עליה [נחמדה..מעניינת..לבושה יפה...]. על נושא משותף. משהו שקראת. חווית. וכך הלאה. נסה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט מקסים!

ענבל קולנגי
    20/05/2010

נתקלתי בהודעה ולא יכולתי שלא להגיב.
    זה מקסים מצידך שאתה כל כך מתעניין ורוצה להכיר יותר את אשת ידידך.
    העובדה היא שאנחנו אנשים שונים, חלקנו פתוחים וחלקנו פחות. זה נובע מכל מיני סיבות וזה בסדר.
    אם אתה רוצה בכל זאת ליצור עמה קשר, אני מציעה שתשאל אותה שאלות פתוחות יותר המראות עניין ספציפי בה ובמעשיה. למשל "איך הולך בעבודה?" או "לאן נסעתם בטיול....?" וכו'.
    לכל אחד יש תחומי עניין שונים ואם רק תמצא תחום עניין שמעניין אותה, תוכל לפתוח שיחה שאולי לא תסתיים במספר מילים בודדות.

נשמע שאתה אדם שאוהב ויודע להקשיב, שיהיה בהצלחה!
    ענבל קולנגי,
    תרפיה הוליסטית ומגע מרפא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו