חולי לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולי לא ברור
    איה
    16/09/2009

שלום
    ילדתי לפני 4.5 חודשים בניתוח קיסרי. פיזית התאוששתי מהניתוח מהר מאוד (יומיים-שלושה),
    אני חד הורית והילד איתי 24 שעות ביממה. אני ממעטת להיעזר באחרים,
    חזרתי (יחד אתו בינתיים) מוקדם לעבודה, עבדתי גם לפני כן מהבית, ניסיתי לחזור ל"שגרה" הקודמת די מהר ונראה שזה מצליח, אך לפני כ-3 שבועות התחילו "התקפי חולשה" ממש הייתי על סף עילפון סחרחורת ובחילה - כאילו ענן מתיישב בראש ומונע מחשבה צלולה והגוף בחולשה איומה. התופעה באה ונעלמה כל כמה שעות, עכשיו השתפר מעט אך עדיין אני תחת "ההתקפים" הללו ומרגישה עייפות, חולשה ועירפול מרבית היממה - לא מסוגלת לבצע דברים פשוטים, שלא לדבר על אחזקת הבית , טיפול בתינוק, עבודה ואפילו מטלות הכי פשוטות הופכות בלתי ניתנות לביצוע..... התחלתי סדרת בדיקות (דם, לב, נוירולוגיה, סוכר, לחץ דם) שבינתיים נשללות, אך לוקחות זמן רב - שאין לי !!!
    מה זה יכול להיות ? האם תופעה מוכרת ? האם יש טיפול ?
    אודה להתייחסות מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולי לא ברור

הוספת תגובה

• לחץ נפשי ברור [stress]

מנשה כהן
    23/09/2009

שלום. התקפי החולשה הם איתות של המערכות הגופניות-רגשיות-אנרגטיות שמשהו לא מאוזן. את, כדבריך, לא מרבה להיעזר באחרים וחזרת "מוקדם מדי" לעבודה, כלומר דורשת מעצמך משאבים שאולי אין לך כרגע. בהנחה שאין בעיה פיזית מוגדרת מדובר להערכתי בתגובת לחץ נפשי שמתבטת דרך הגוף. או תמצאי בעצמך דרכים לאיזון האוברדראפט הרגשי-פיזי, או שתקחי ייעוץ עם מומחה. אולי פסיכולוג. אולי מומחה ברפואה סינית. כמובן רופא. ממליץ

ש כמה תסמונות לחץ נפשי שמתבטאות דרך הגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו