שאלה חברתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חברתית
    בעל
    22/09/2009

אני ובעלי הוזמנו לאירוע של ידידים בביתם הפרטי. נפגענו (בעיקר אני) שבעלי השמחה התעלמו מאיתנו לחלוטין כאילו היינו עב"מ,. לציין, שבעל השמחה היה בעבר הרחוק נוהג לעיתים לפלרטט איתי ולא מעבר לזה.. . לאחר האירוע יצא לי לפגוש בגבר ולהוכיחו. לתדהמתי, הגבר הגיב: "אני יודע שאת מתה עלי" ואמר בתגובה למה שאמרתי לו שהזמין את בעלי כי הוא מקושר אליו היטב ואני בגלל שאני אשתו ולא יותר מיזה. וכמובן התנצל על שלא התייחסו בגלל שהיו באיי, בעננים... .איני מבינה מדוע היה צריך להגיד לי "אני יודע שאת מתה עלי"!!! מה זה היה צריך להביע , מדוע אמר זאת?, שתקתי מהלם, ואמרתי שאני מחבבת את ילדיו, את משפחתו ... . מה דעתכם ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חברתית

הוספת תגובה

• הפוסל במומו פוסל

ד''ר נורית מרכוס
    23/09/2009

יש לי תחושה שזהו אחר המקרים הרבים בהם "הפוסל - במומו פוסל" או "על ראש הגנב בוער הכובע".....
    אני מבינה את התדהמה שלך - אבל חסר במודעות / חוסר כנות עצמית יוצרת כל מיני מצבים הזויים בין אנשים.
    כדאי בכלל לשים לב שאנשים מגיבים לעתים מאד קרובות מתוך עולמם הפנימי ולא באמת אלינו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו