מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתמודדים עם "פולניות" של הבעלאירית12/10/2009
בעלי בן אדם מאוד תוקפני ומחמיר בתגובותיו כלפי הילדים ובמיוחד כאשר יוצאים לטיול או בילוי ואז מצטרפת לתוקפנות האמירה לא מגיעה לכם שאני אתאמץ בשבילכם כשאתם כל כך כפויי טובה.
מעבר לכך שזה בודאי פוגע בילדים אותי זה ממש מדכא גם בזמן שזה קורה, גם כאשר אני נזכרת בטיולים שהיו וגם לפני טיולים מתוכננים.
חשוב לציין שכל הטיולים הם תמיד יוזמה שלו וכאשר אני מעלה בפניו לפני הטיול את חששותי הוא מבטל אותם ואומר שאני סתם מנפחת עיננים, חושבת מחשבות שליליות ודברי ביטול דומים.
בהנחה שהיכולת שלי לשנות את תגובותיו מוגבלת (הוא מאוד מתגונן מאשים ולא מוכן לשום חוות דעת ניטרלית) מה אני יכולה לעשות על מנת לשפר את הרגשתי...
(אני יודעת שהילדים גם סובלים מהתנהגותו אך הם איכשהוא שורדים ואני לא ולכן השאלה היא לגבי
תודה
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתמודדים
מנשה כהן12/10/2009שלום. כשקראתי את מכתבך באמת שאלתי את עצמי אם מה יש לעשות חוץ מלקבל את התנאים שלו. והאם בעניינים אחרים חוץ מטילים - זה אחרת? יש אנשים שקשה לומר להם משהו שיקשיבו לו. את מניחה שיש דרך חוץ מלשים דברים על השולחן? איך את עצמך מסתדרת עם הגישה "הפולנית" של בעלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי הוא לא פונה ב"פולניות"
אור12/10/2009כבר 15 שנה אני מסתובבת עם התחושה שאין מה לעשות חוץ מ"לשבור את הכלים" ואת זה איני מעוניינת לעשות ולכן, שאלתי היא כיצד אני יכולה ללמוד להתמודד עם התנהגות זאת מבלי שזה ישבור אותי שוב ושוב. ולשאלתך הוא לעולם לא פונה אלי ב"פולניות" אלא רק לילדים. כנראה קשור לכך שבילדות הוריו לא השקיעו בו תשומת לב מרובה (היו עסוקים בריבים וגירושים).
תודה
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדים
מנשה כהן12/10/2009שלום לך. כפי הנראה ההשערה שלך היא נכונה: לא ראו אותו [כילד], אז הוא לא רואה את הילדים. זה כנראה לא-מודע וזה אולי ישתנה אם הוא ידע שחשוב לטפל בילד הפנימי שלו..אפשר אולי לקרוא דברים שיכולים לעורר מודעות. תקראי מאמר שלי "כקול קורא במדבר" [תמצאי בגוגל] ותראי אם זה מתאר מצב של הבן זוג שלך. אולי לא. תראי בעצמך. אם כן -אולי תני לו לקרוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)