שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירה
    10/11/2009

שלום!
    אני ביום רביעי הקרוב אחגוג את יום הולדתי ה18,
    ככל שהזמן יותר ויותר מתקרב אני יותר בלחץ,
    וכמובן מהגיל הענק הזה אני מתה מפחד להיכנס לכזה גיל,
    אני לא מצליחה להחדיר לי בראש שיש גילאים הרבה יותר גבוהים וזה תחילת החיים רק,
    אני בסה"כ ילדה שלא חסר לי כלום יש לי הכל רק העניין הזה מפריע לי שאני חושבת על זה
    גם שעוד שנתיים אני בת 20 זה עוד יותר מלחיץ אותי אני חושבת שדי זהו חיי חס וחלילה נגמרו.
    האם יש לכם עצות לתת לי כיצד להתגבר על זה?
    תודה רבה יעזור לי מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך

ד''ר קורין שחר
    12/11/2009

נראה לי שאת חוששת מיציאה מגיל הילדות המוגן והבטוח אל החיים שבהם נדרשת מאתנו מידה רבה יותר של אחראיות לחיינו ולכל מה שנעשה בהם.
    אני מציעה לך להביט אחורה לשנים שבהם היית בגילאים צעירים יותר ולבדוק אלו כלים הוספת בשנים שלאחריהן, וכמה גדלה הבנתך את עצמך ואת החיים.
    חשבי על כל אותם דברים שהיום אין ביכולתך לעשות, בשל גילך הצעיר, וכמה אפשרויות חדשות תיפתחנה בפנייך בכל גיל וגיל.
    ולמרות זאת, תאריך בלוח הוא רק תאריך בלוח. אין שום דבר דרסטי שקורה ביום שבו את עוברת מגיל לגיל אלא החגיגה שמציינת זאת.
    בכל מקרה, הייתי מציעה לך גם לגשת ליועצת בבית הספר (את עדיין לומדת, אני מניחה), ולשוחח איתה על כך. אני משוכנעת ששיחה איתה תקל עלייך את תחושתך.
    בהצלחה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו