מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותמירב29/11/2009
שלום,
אני די לחוצה בתקופה האחרונה בגלל שינויים במגוון תחומים בחיי (תכנון חתונה, עבודה חדשה וכו'). ולמרות שאני מנסה להירגע לפני השינה (אני קוראת ספר כדי לעייף את העיניים וכדי להרגיע את המחשבות) אני מתקשה להירדם או לפעמים אפילו מתעוררת כשעה וחצי לפני הזמן שאני אמורה לקום. אני מרגישה שאיני מצליחה להירגע. המחשבות רודפות אחת אחרי השניה וגם כשהראש שלי שקט יחסית אני מרגישה מעין חוסר מנוחה בגוף עצמו. אני לא ממש יודעת איך להסברי את זה. מה עלי לעשות? אני די סובלת מהמצב הנוכחי, היות ורוב הימים אני עייפה עד שאני פשוט צונחת על המיטה כמו מתה אחרי 3-4 ימים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
מנשה כהן29/11/2009שלום. בעצם את מאבחנת את הבעיה: לחץ נפשי שנובע כנראה מהרבה משימות והרבה שינויים עכשיו או בהמשך. מצבים כאלה הם מעין סמים "מעוררים" שמתהווים נוכח אתגרים או חרדות.האם את חולקת את רגשותייך עם מישהו? אולי יש לך ציפיות רבות מעצמך? אולי חששות? אולי מצבי רוח?
מה דעתך לקבל תמיכה והבנה מאיש מקצוע?
אפשר אולי להעזר בתכשירים טבעיים בשעות הערב וכדאי להימנע ממזונות ומשקאות מעוררים. אני מניח שאפשר באיטרנט למצוא מה מתאים לאכול/לשתות בשעות הערב.
צעידה ומקלחת חמה יכולים להרגיע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)