התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מירב
    29/11/2009

שלום,
    אני די לחוצה בתקופה האחרונה בגלל שינויים במגוון תחומים בחיי (תכנון חתונה, עבודה חדשה וכו'). ולמרות שאני מנסה להירגע לפני השינה (אני קוראת ספר כדי לעייף את העיניים וכדי להרגיע את המחשבות) אני מתקשה להירדם או לפעמים אפילו מתעוררת כשעה וחצי לפני הזמן שאני אמורה לקום. אני מרגישה שאיני מצליחה להירגע. המחשבות רודפות אחת אחרי השניה וגם כשהראש שלי שקט יחסית אני מרגישה מעין חוסר מנוחה בגוף עצמו. אני לא ממש יודעת איך להסברי את זה. מה עלי לעשות? אני די סובלת מהמצב הנוכחי, היות ורוב הימים אני עייפה עד שאני פשוט צונחת על המיטה כמו מתה אחרי 3-4 ימים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• מירב

מנשה כהן
    29/11/2009

שלום. בעצם את מאבחנת את הבעיה: לחץ נפשי שנובע כנראה מהרבה משימות והרבה שינויים עכשיו או בהמשך. מצבים כאלה הם מעין סמים "מעוררים" שמתהווים נוכח אתגרים או חרדות.האם את חולקת את רגשותייך עם מישהו? אולי יש לך ציפיות רבות מעצמך? אולי חששות? אולי מצבי רוח?
    מה דעתך לקבל תמיכה והבנה מאיש מקצוע?

אפשר אולי להעזר בתכשירים טבעיים בשעות הערב וכדאי להימנע ממזונות ומשקאות מעוררים. אני מניח שאפשר באיטרנט למצוא מה מתאים לאכול/לשתות בשעות הערב.

צעידה ומקלחת חמה יכולים להרגיע
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו