האסימון ירד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האסימון ירד
    אילת
    02/12/2009

מאז ומתמיד היה לי, מה שנקרא, "פה גדול"
    תמיד אמרתי שזה מה יש, שזאת אני ושמי שרוצה אותי ייקח אותי as is
    בשנה האחרונה אני מוצאת עצמי רבה ונפרדת מחברים ומבני זוג.
    אני לא יכולה לשים את האצבע ולהגיד שזה בגלל זה אבל עצם העבדה שזה בכלל מטריד אותי נותנת לי להבין שאולי כדאי לטפל בזה.
    הייתי בעבר בטיפול פסיכולודי אבל שיטת השיחות, השילשול הורבלי מצידי וההקשבה וההנהון מצד הפסיכולוגית לא עבד עבורי.
    האם תוכלו להציע לי משהו שיותר יתאים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האסימון ירד

הוספת תגובה

• אילת

ד''ר קורין שחר
    05/12/2009

הייתי מיעצת לך לחפש קבוצה טיפולית. שם, לא תהיי לבד מול המטפל. שם, תוכלי לשמוע גם בעיות של אחרים ולהגיב ולקבל תגובות.
    פידבק של קבוצה, אולי תיתן לך הזדמנות להבין מדוע את מרבה בריבים כפי שאת כותבת כאן.
    ישנם הרבה סוגים של טיפולים קבוצתיים, חפשי את המתאים לך ביותר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איילת

מנשה כהן
    05/12/2009

שלום. האסימון ירד, כלומר התחלת לשים לב למה שחוזר אליך מאנשים, למשוב שהוא כמו מראה. אולי העניין הוא יחסים עם אנשים, לא רק המילים שאומרים. עולה בדעתי שיכול להתאים טיפול באומנות, ואולי טיפול בפסיכודרמה. גם טיפול קבוצתי אפשרי. נראה לי הכיוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו