כאבי ראש מלחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש מלחץ
    נועה
    05/01/2010

שלום, שמתי לב שלאחרונה יש לי יותר כאבי ראש, נראה לי שזה נובע מלחץ ומשינויים תכופים במזג אוויר. אילו עצות יש לכם מבחינת הירגעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש מלחץ

הוספת תגובה

• כאבי ראש מלחץ

מנשה כהן
    05/01/2010

שלום. תרגילי הרפייה יכולים לעזור. אם את מכירה. יכול להיות דמיון מודרך - למשל להסתכל בדמיון על ים גועש שאת מסתכלת עליו מבית קפה בחוף..כשלאט לאט את רואה את הים נהיה יותר ויותר שקט..כחול..צלול..ולהקשיב לנשימה

אפשר להתיישב עם רגליים במים פושרים, תוך צפיה בטלביזיה, או תוך הדמיון וההרםיה הנ"ל

לצעוד על חוף הים עם רגלים יחפות במים לשעה קלה

מוסיקה שאוהבים

תבחרי מה שמתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה

ד''ר קורין שחר
    08/01/2010

היות ואת משייכת את כאבי הראש ללחצים, הייתי מציעה לך לחפש את הגורמים לאותם לחצים ולטפל בהם.
    כי לקחת תרופה שמנתקת את מערכת העצבים מתחושת הכאב, זו הקלה זמנית. לחפש את המניע ולטפל בו, זה ריפוי.
    כל שאר הדרכים, כמו דמיון מודרך, הליכה בשפת הים (לים יש השפעה מיטיבה באופן פיזי על בני האדם), הרפייה, מוסיקה רגועה, אכן יכולים לעזור.
    אבל, אם מקור הלחצים הוא משהו נמשך, את חייבת לעצמך לברר מהו. לעיתים גם עצם ההבחנה מביאה עמה הקלה.
    מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו