מחשבות טורדניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות טורדניות
    יסמין
    11/01/2010

למנשה וקורין שלום
    התחלתי לפני כשבועים טיפול בקינסיולוגיה מוח אחד ו efd באותו יום של הטיפול אני מרגישה
    נפלאה וחוזרת בהרגשה טובה אבל אלמחרת אני חשה בנפילה וההרגשה אפילו יותר קשה שאני מתחילה להתיאש עד הטיפול הבא ואז המחשבות הטורדניות אפילו יותר קשות לי מתי אחוש הקלה
    והמחשבות יפסיקו להפחיד אותי במיוחד המחשבות שאני משתגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות טורדניות

הוספת תגובה

• מחשבות טורדניות

מנשה כהן
    11/01/2010

שלום יסמין. אני מניח שכמו כל טיפול צריך זמן, חזרות, תרגול ועיבוד כדי להגיע לתוצאות. לפי הידוע לי ב eft אפשר ואולי צריך לעשות עבודה עצמית בין הפגישות.

יתכן ששיטות אלה עוזרת לשחרר את המחשבות הטורדניות, אבל זה כנראה לא מספיק.

מה מייצר אותן? מה משמעותן? ומה יבוא במקומן? אני מתכוון שחוץ מהשחרור נחוצים התבוננות פנימית, יצירת קשר עם המטפל, ותמיכה רגשית כדי לבנות דרך פעולה ומחשבה חיוביים.

כדאי בכל מקרה לדבר על זה עם המטפל/ת. לפעמים צריכים פגישות תכופות מפעם בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין

ד''ר קורין שחר
    11/01/2010

נראה לי שאת חיבת גם בטיפול שיחתי, על מנת שתוכלי להגיע בעזרתו למקור המחשבות הללו.
    שקלי זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו