בכיינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכיינית
    אורית
    24/01/2010

אחייניתי בת 9, אליה אני קשורה עד מאוד, "אימצה" אותי בצורה כזאת שאין לי רשות לשחק או להתייחס לילדים אחרים במשפחה
    ניסיון כזה מצידי גורר בכי הסטרי מלווה בהסתגרות
    אני לא אמא שלה ולא רוצה לחנך אותה או את אחותי אבל חסרת אונים באשר להתנהלות מולה
    לקחתי אותה ליום כיף כדי להיות לבד אבל גם יתר הילדים יקבלו יום כיף כזה והיא מראש בתחרות מי יקבל יותר...
    מה כדאי לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכיינית

הוספת תגובה

• כסאות מוסיקליים

מנשה כהן
    25/01/2010

שלום. עוזר לדעת כמה ילדים וגילים, כדי להתרשם. יש פה צורך חזק שיהיה לה "מקום" לעצמה, רק שלה, והיא מצאה אותך ונאחזה בך..אולי פיצוי על מה שאיננו בטוח. בגילים אלה [7-11] ילדים נאבקים על המקום שלהם בקבוצת הגיל..אז אולי לא בטוח לה

קשה לדעת איזו עצה לתת. האם אפשר לשתף אותה בהתלבטות שלך? כמה זה קשה להיות דודה רק שלה..למרות שזה כיף להיות דודה שלה..אולי תני לדבר ולספר לך..האם את עצמך אחת מכמה במשפחה? אולי תספרי לה איך היה זה להיות ילדה בגילה..

מזכיר את המשחק כסאות מוסיקליים בו יש תמיד אחד שנשאר בלי מקום
    חומר למחשבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו