מחפש טיפול אחר להתקפי אי שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש טיפול אחר להתקפי אי שקט
    בן 28
    02/02/2010

שלום, אני מטופל בזיפרקסה 5 מיליגרם בגלל התקפי אי שקט שמלווים ברעידה של הגוף, כאילו קר נורא והרגשת חוסר אונים על סף התעלפות. ( אני מאובחן כחולה סכיזופרניה ) זה כל מה שמציק לי במחלה, נכון אני מאובחן כסכיזופרן אבל ללא הכדורים אני מרגיש טוב מאוד מבחינה נפשית ורק התקפי האי שקט מפריעים לי והשאלה שלי היא האם הרפואה המשלימה יכולה לעזור לי עם התקפי האי שקט וגם להפסיק את הכדורים ( קשה להפסיק כדורים פסיכיאטרים ) ולהרגיש טוב, אני רוצה להפסיק עם הכדורים הפסיכיאטרים, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי שקט

מנשה כהן
    02/02/2010

שלום לך. יכול להיות שמה שאתה מתאר הם תנודות וסימפטומים שונים של המחלה והשלכותיה הגופניות והרגשיות. קשה לייעץ כאן, וגם לא אחראי, בלי להכיר את הרקע והמצב הרפואי שלך. האם אתה מסוגל לצעוד? חצי שעה מידי יום? כי צעידה יכולה לייצר הרמוניה פנימית. אפשר לצעוד עם מוסיקה וכך לשדרג את הצעידה. אולי תנסה. לא חייבת להיות צעידה מאומצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו