מחשבות טורדניות הורסות לי את החיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות טורדניות הורסות לי את החיים
    אני
    17/03/2010

שלום אני בשנות העשרים לחיי ומטופל בזיפרקסה ( לסכיזופרניה ), אני רוצה ללכת לטיפול פסיכולוגי כדי להסיר מחסומים ולהגיע למימוש עצמי ולהיות מי שאני באמת מבחינה חברתית וכו...
    אבל... יש לי בעיה, גם אם אלך לטיפול פסיכולוגי וזה יעזור לי אז אחר כך תבוא מחשבה טורדנית ותהרוס לי את הכל, זה קורה עכשיו כאשר אני "מסדר לעצמי את הראש" אז תיכף באה מחשבה טורדנית והורסת לי את הכל ( את החיים ). אני צריך כיוון לאן לפנות, אולי עליי קודם לקחת כדור נגד מחשבות טורדניות ואז ללכת לטיפול פסיכולוגי או שיש טיפול בלי כדורים שיטפל לי במחשבות הטורדניות ויעזור לי להגיע למימוש עצמי מבחינה חברתית הרגשתית וכו, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחשבות

מנשה כהן
    18/03/2010

שלום לך. אכן מחשבות טורדניות יכולות להציק ולהטריד, ואולי "להרוס את החיים" כפי שהתבטאת. לפי הידוע לי יש טיפול תרופתי די טוב לבעיה. אולי תתייעץ עם הפסיכיאטר שמטפל בך, אם אפשר להוסיף טיפול תרופתי, וגם תראה מה הוא חושב על טיפול פסיכולוגי. לרוב, שילוב השניים - הוא טוב ומועיל. נסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות טורדניות שהורסות את החיים

דר אדית דניאל
    18/04/2010

אני מבינה אותך ואת הביטוי מחשבות טורדניות שהורסות את החיים -פעם גם אני סבלתי מהן בנערותי לפני 30 שנה וזה היה קשה מנשוא -המחשבות הטורדניות שלי היו גם חלק ממחלת האנורקסיה שסבלתי ממנה. אבל הן לא היו מחשבות שקשורות דווקא לאוכל אלא בכלל לכול נושא אחר שהיה אז קשור לעולמי

אף מחשבה טובה לא יכלה לפלס לעצמה את הדרך בתוך הראש -רק מחשבות רעות היו שם ברצף שקשה לשלוט בו וזה אכן הרס לי את החיים לא יכולתי לתפקד.

לבסוף במקרה היגעתי להומאופת בהמלצת רוקח בבית מרקחת -וההומאופת פתר לי את הבעיה בצורה מלאה וההומאופתיה הצילה אותי גם מאנורקסיה -כך ש 30 שנה שאין לי אפילו מחשבה טורדנית והרסנית אחת - הן פשוט השתתקו לגמרי נעלמו ולא חזרו - רוב האנשים לא יודעים שיש לזה טבעי. לכן כאדם שעבר את זה חובתי לשתף.

כך שתדע ותוכל לבחור מה אתה רוצה לעשות לטובת עצמך

בברכה דר דניאל אדית
    מנהלת פורום הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו