שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תמי
    25/04/2010

אני מתעצבנת מאוד מהר על הבת שלי היא בת 9 . ילדה מקסימה ללא עוררין. אהובה על המורים הילדים וכולם.
    אני מצפה ממנה להבין ברגע שאני מסבירה ואם היא לא מבינה אז אני כמעט מיד צועקת עליה והיא ממש נבהלת ממני. ואני מודעת לזה אבל אני כ"כ מתעצבנת שממש אי אפשר לתאר.
    מה אני יכולה לעשות כדי לא לעשות זאת ?
    אני עובדת עם אנשים ואני מאוד מקובלת בחברה בעבודה. אני בתפקיד ניהולי ומאוד אהובה על הצוות שעובד איתי ועל לקוחותיי. אז מה קורה לי איתה ? אין לי איתה סבלנות בכלל יש לי עוד ילדה בת שנתיים שאיתה יש לי הרבה יותר סבלנות.
    מה יכולה להיות הסיבה לזה שאני כ"כ מתעצבנת עליה ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לתמי

מנשה כהן
    25/04/2010

שלום. קשה לדעת ללא שיחה מה יכולה להיות הסיבה שחוסר הסבלנות מופנה דוקא אליה..נסי לחשוב - למה דוקא היא? איזה חלק בך כועס כזה וחסר סבלנות?

אומרים שמהבכורים יש יותר ציפיות..שמים עליהם יותר..אולי שיגדלו מהר..שיהיו אחראים..

חוץ מזה את מתארת מצב בו טוב לך עם הקטנה ועם אנשים בעבודה - ורק היא כאילו לא מבינה אותך כפי שהיית רוצה.מי לא הבין אותך כמו שהיית צריכה?.איך היו הצפיות ממך בבית ההורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו