השתתפות באירוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתתפות באירוע
    בעל
    05/05/2010

בעלי נמצא בחוג בו יש לו שפה משותפת עם גבר מסויים המכיר אותנו מקרוב. הגבר, כשפוגש אותי ברחוב נוהג לעיתים לפלרטט איתי ואפילו להחמיא לי ובזה נגמר כל הקשר שלנו... . אשתו, כשפוגשת אותי אומרת רק שלום. אין בינינו קשר חברי הדוק. איני מבינה מדוע הם מזמינים אותנו לאירועים המשפחתיים שלהם גם בביתם הפרטי וגם באולם האירועים. ?. הוא הזמין את בעלי באופן אישי , בעלי מעוניין מאד לכבדו מכל מיני סיבות ...ולכן רוצה שאצטרף אליו לאירועים שלהם. בטענה שהוא לא גרוש ולא אלמן חלילה.. .לי אישית לא נעים לבוא לאירוע של אנשים שלא מיודדים איתנו כפי שצריך, כגון: לבוא לביתנו, קשר טלפוני וכד', בשבילי זה כמו לבוא ולתת מתנה לאדם זר. ב. לאור הנ"ל מה גורם לו להזמין אותנו והאם אני חייבת לבוא רק בגלל שהוא מתוקשר עם בעלי????? .תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתתפות באירוע

הוספת תגובה

• התלבטויות

מנשה כהן
    05/05/2010

שלום. אפשר להבין את ההתלבטות שלך..את כאילו שואלת מה משמעות הקשר הזה בשבילך, מלבד זה שאת מצטרפת לבעלך..האם הקשר איתם מעניין אותך? אם כן - היית את מזמינה אותם כדי ליצור קרבה גדולה יותר? האם בעל יכול להיות מעוניין בקשר קרוב יותר אתם? חושב שכדאי לפתח דיבור עם בעלך על העניין, מעבר לשאלה אם את "חייבת" להצטרף אליו..ברור שבלי קרבה יותר משמעותית הביקורים במתכונת הנוכחית מאבדים מטעמם
    אפשר גם לבדוק עם בעלך - מה בקשר הזה חשוב לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

בעל
    05/05/2010

בעבר הרחוק ניסיתי להזמין את אשתו אלי הביתה, כדי לקרב את הקשר כי לי באופן אישי נעים לי לשוחח איתם ולא הייתי מתנגדת שיהיו בקשר יותר הדוק איתנו. אך היא מתרצת בכל מיני תירוצים, "יעייפה" ובאים הילדים, הנכדים" וכל מיני תירוצים למיניהם.היא גם טיפוס מאד מאד משפחתי וסגור... . כנראה אינה מעוניינת בקשר. לכן, אני לא מבינה מדוע או מה גורם לבעלה להזמין אותנו לאירועים גם בביתם הפרטי וגם מחוץ לבית.? האם "להראות אותנו" לפני אורחיו שאני אפילו לא מכירה אותם????????, בעלי מאד מעוניין שנבוא ונכבד אותם ובטח לא מוכן ללכת לבד- שאני מבינה אותו שלבד זה לא נעים בו בשעה שכל אחד ילך עם בת זוג. מה נראה לך מדוע הוא מזמין אותנו?!?!. הרבה תודה על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מנשה כהן
    07/05/2010

שלום. מבין מדברייך שהקשר ביניכם כזוג לחבר של בעלך ואשתו, כזוג - לא מתקדם לשום מקום. אולי זהו קשר בין הגברים שלא מרשים לעצמם להיות חברים מסיבות שונות, ואז מכניסים את בנות הזוג למעגל..

אפשר לא ללכת לאן שלא מתאים בסופו של דבר. זוכר שכבר העלית את הנושא, ונראה לי שמלבדך איש לא יוכל לשנות את המצב. לפעמים אפשר להגיד "לא"..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו